Reklama

Reklama

Solange: Teror v dívčí škole

  • Itálie Cosa avete fatto a Solange? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajemný vrah v dlouhém černém hábitu má na svědomí už několik mladých studentek katolické školy. Jediný, kdo tuší jaké má maniak pohnutky, je učitel Enrico (Fabio Testi), který se však se svými teoriemi nemůže svěřit policii. Prozradil by tak svůj románek s jednou ze studentek a ohrozil tak nejen svou, ale i dívčinu budoucnost. Sám se tak paradoxně stává hlavním podezřelým v příběhu, který je plný perverzních vražd a odhalených dívčích těl. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (71)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hodně roztahané giallo, u kterého se naštěstí nuda nedostává i přesto, že detektivní pátrání po vrahovi mladých dívek zabírá většinu stominutové stopáže. Za to vražd je málo, z toho téměř nic neukážou, ale to bude hlavně tím, jakým stylem jsou provedeny, nekoukáme na snuff porno, že? A samozřejmě okouzlující hudba, která dodává snímku patřičnou "lehce perverzní atmosféru". Škoda, že film má k hororu docela daleko, ale tak to mají ostatně i jiná gialla. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No podle hodnocení jsem se na to docela těšil ,ale skutečnost není tak skvělá jak se zdá. S hororem to má docela pramálo společného. Spíš je to krimi a nahé dívky. Jakýsi vrah vraždí brutálně mladé dívky a to tím způsobem že jim do pochvy zabodne nůž či srp. Což je docela perverzní. Jak už to bývá obvinují nesprávného ,ale brzo se ukáže že s tím nemá nic společného. A sám se snaží vypátrat kdo zatím stojí. První polovina filmu je dost nudná a děj jen málo leze kupředu. Pak se to rozjíždí už svižněji. Za zmínku stojí podomácku dělaný potrat ,kdy to má za následek z magoření oné dívky. Za hezké holky dávám tři a příběh taky ujde ,ale zpracování se mohlo více oživit. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě, že giallo může být i relativně slušná, jen mírně brutální detektivka obsazená herci, kteří sice občas působí trochu divně či rozpačitě, ale veskrze hrát docela umí. Důvod vraha ke kuchání obětí je sice klišovitý až běda a poměrně snadno a brzy odhadnutelný, nicméně to není zase takový prohřešek, víc mi vadilo příliš pomalé tempo. Ne že bych usínala, ale být Solange trochu svižnější, je to jen ku prospěchu věci. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne priemerné giallo, ktoré disponuje veľkým potenciálom v podobe záverečnej pointy a titulnej Solange s neprítomným výrazom v tvári (nehovoriac o krutých vraždách), no je úplne pochovaný hrozným storytellingom okolo detektívov a (s výnimkou pár sekúnd v pivnici) nulovou atmosférou. Takto by to vyzeralo, ak by niekto bez talentu točil Residenciu. 5/10 ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Kľúčový svedok, ktorý mohol vniesť svetlo do zamotaného prípadu, mlčí - svojou výpoveďou by riskoval škandál súvisiaci s odhalením lásky k študentke. To, že je učiteľ Enrico ženatý, nahráva šialencovi, ktorý za sebou necháva nahé mŕvolky žiačok katolíckej školy. Osud je však nevyspytateľný a za obeť padne aj učiteľova tajná láska. O všetkom sa dozvie Enricova manželka, ale prekvapivo rýchlo mu odpustí. Toto giallo je veľmi dobre skombinované a nepredvídateľné. Ten, kto si myslí, že nepochopí šialeného vraha, ktorý necháva nôž vo vagíne zabitých študentiek ako podpis, je na omyle. Nakoniec ho ešte bude svojim spôsobom ľutovať... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Camille Keaton, ktorá stvárňuje titulnú postavu Solange, nemá počas filmu žiadne dialógy. (westerns)

Reklama

Reklama