Reklama

Reklama

Flákač

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bob Hughes (Dillon) je feťák, který se svojí manželkou Dianne (Lynch) a dalšími kumpány vykrádají lékárny. Když začne být půda doma moc horká, vydávají se na cestu po dalších městech. V patách jsou jim muži zákona, kterým se však nikdy nepodaří vychytralou skupinu narkomanů z čehokoliv usvědčit. Parta věří celé řadě pověr, jako např. že klobouk položený na posteli přináší neštěstí. Těžko říci, jestli kvůli porušení vymyšlených pravidel, ale štěstí se k nim postupně obrací zády. Bob začíná přehodnocovat svůj dosavadní život... (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Náhlá proměna hlavní postavy mi přišla dost neuvěřitelná. Sice údajně fetuje celej život a je tak závislej, že bez drogy nevydží ani pár hodin, ale pak si jednoho dne řekne DOST a jako mávnutim kouzelnýho proutku se závislosti zbaví a začne žít normálně. To mi přišlo trochu nereálný. Ale jinak mě nenapadá nic, co bych filmu vytknul. Jinak si myslim, že drugstore cowboy částečně posloužil jako inspirace pro o 11 let mladší Requiem za sen. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik filmů o drogově závislých, a tento se nachází na absolutním dnu. Příběh o dvou magorech, jedné nymfomance a jedné hloupé huse, kteří nic nedělají a marní své životy ve fetování a vykrádání lékáren. Bob, který je vůdcem celé skupiny je navíc pověrčivý až hrůza tak stupidně, že se bojí hovořit o psech a nesmí spatřit kloubouk, to už snad nemůže být ani pravda. Zjistil jsem v průběhu, že nedokážu děj vnímat déle než deset minut, bohapustá nuda, kterou občas přebíjí záblesky kvality - výborná hudba a Heather Graham a za ně jedna hvězdička. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový snímek "Requiem za sen" je co se týče zobrazení drog mnohem depresivnější a temnější, ale přesto film "Flákač" Guse Van Santa ukazuje, že fetovat není žádný med, a že když se chcete napravit, mohou vás vaše vlastní činy dohnat. Ten závěr je povedený, i když možná až moc symbolický, což mi trochu vadilo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príťažlivý, a asi len trochu viac zidealizovný náhľad do života jednej feťáckej komunity. Nechcem spochybňovať Van Santov prístup k tematike, jeho film sa veľmi dobre pozerá a postavy si obľúbite, len na to, že sledujeme dlhoročných feťákov sú baby až príliš modelkovské a chalani príliš veľkí frajírci. Čo je asi len taká malá drobná, v podstate bezvýznamná poznámka k tomu, čo som videl. V prípade Dillona ide o to, čomu sa v branži hovorí životná úloha, on sa pre stvárňovanie podobných indivíduí na plátne narodil. Rozvolnený dej je pomerne málo predvídateľný, proste ako život sám. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Pohled na život feťáka v podání Guse není až tak dobrý a s výpovědí jako Requiem for Dreams. Dokonce si budete i myslet, že z drogové závislosti se dostanete lehce a snadno a i ta samotná závislost není až tak špatná. Ale na vše zapomenete, když budete pozorovat Matta Dillona, ten se tady rozehrál do první ligy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy částečně autobiografické knihy "Drugstore cowboy" od Jamese Fogla. (candy_daze)

Reklama

Reklama