Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (7)

Evropské kmeny (2021) 

Kdyby tvůrci těch šest epizod vzali a udělali by z nich dvě, řekěme hodinové epizody, mohl to být docela slušný nářez. Takto musím říci, že jsem se dosti nudila, neb celý příběh je velmi nevyvážený a neucelený. Hned z počátku sice divák zjistí, že došlo k nějaké energetické katastrofě, ovšem proč to skončilo rozdělením na kmeny, to nikdo neví. Dále pak neurotičtí černí ptáci, kteří nedělají nic jiného, než všechny zbytečně zabíjí (a navíc na čemsi ujíždějí) a další jiné podivné kmeny. Technologie by neměly fungovat, nicméně benzín zjevně mají, náboje do zbraní také a pak tu jsou ještě tajemní Antikové a černé zlo z východu. Prostě maglajs. Pointa v nedohlednu a kostka, o kterou celou dobu jde, děj také nikam neposunula, neb než se kolem ní začalo něco kloudného dít, tak byl konec šestého dílu. Vizuál nic moc, herci nesympatičtí do jednoho a předvídatelnost kroků jednotlivých akterů a celého děje byla až do nebe volající. Takže napětí téměř nulové, akce dosti, vykreslení světa povrchní, hudba psychidelická. Za mne velká nespokojenost, nicméně s přihlédnutím k zemi původu a formátu dávám dvě a čtvtr hvězdy, tedy 45%. ()

1. kapitola (2021) (E01) 

První díl mne moc nezaujal, možná to bylo postavami, neb ani s jednou jsem nebyla sto, se nějak naladit na stejnou notu, možná chudým vizuálem a co rozhodně stálo za houby, byly dialogy. Příběh diváka do děje moc neuvádí, celé to působí dosti splašeně a neuceleně. Akce dobrá. prozatím dvě a půl hvězdy, uvidíme co dál. ()

2. kapitola (2021) (E02) 

Ve druhé epizodě se to docela hezky rozjelo. Pořád sice divák ví houbelec, ale alespoň to má slušivější kabátek. Hudba se asi většině bude líbit, mne spíše iritovala. Liv je nesympaticky odhodlaná, uvidíme co spojení s vránou přinese. Za mne tři hvězďule. ()

3. kapitola (2021) (E03) 

Tento díl byl tak předvídatelný, co se vývoje děje týče, že si sotva udržel mou pozornost. Je zjevné, že Němci neumí to co Amíci. Udělat epickou ságu v seriálu. Byť hláška o černých byla zajímavá, stejně jako to, že lidstvo je nepoučitelné. Zajímavá je zatím skrytá linka o Atlanťanech. Bohužel zpracování to celé posílá do někam. Dost divný střih. dvě ukoptěné hvězďule, na víc tenhle díl nemá. ()

4. kapitola (2021) (E04) 

Příběh v tomto díle nabral docela grády, nicméně stejně nic zajímavého nesdělil. Tedy pokud za zajímavým neshledáváte znásilnění otroka ( pěkné tělo, ksicht nic moc), podvodné obchodní čachry a boj o moc a postavení ve vlastním společenství. Za mne tři celkem znuděné, ale už to dokoukám ()

5. kapitola (2021) (E05) 

Tak toto už je fakt uspávání hadů. Jestli tímto tempem budou tvůrci pokračovat, tak než se dohrabeme k pointě, bude z toho tak patnáct řad ve stylu Růžovky. Za mne jedna za kostku, ta jediná byla zajímavá a nežvanila kraviny. ()

6. kapitola (2021) (E06) 

Poslední díl byl zajímavý asi tak poslednich 5 minut. Je to tak strašně předvídatelní, až to bolí. za mne dvě hvězdy. ()

Reklama

Reklama