Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Většina jeho protivníků se domnívala, že je neškodný, dokud je neskolily kulky z jeho zbraní. Proč se nikdo nebál muže, který stejně tak dobře dovede zacházet s puškou jako s dynamitovými patronami? Nejspíš proto, že je úplně slepý! On však nepotřebuje vidět tváře svých nepřátel, aby je poslal obuté na hřbitov. A tak než se alespoň na dosah ruky přiblíží ke svému cíli získat zpět padesát unesených krásných žen, padne před jeho nevidomýma očima mnoho mužů, kteří podcenili slepého pistolníka. (špaček421)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Drsný spaghetti western, v ktorom nechýba surové vraždenie bezbranných, týranie, bitie, náznaky znásilňovania a pretečie tu aj nejaká tá krv, čo je u špageťáku ten najlepší možný prístup. Dojem z filmu však bohužiaľ výrazne kazí stupídny príbeh a hlavný hrdina - trpák na pohľadanie, ktorý by v kraji ovládanom mexickými banditami sotva prežil pár sekúnd. Ja som Blindmana videl pod názvom Slepý pištoľník, čo je pomerne scestný preklad, keďže slepec sa s výnimkou úvodnej prestrelky v podstate nezmôže na nič, čo by skutočne potvrdzovalo jeho pištoľnícke umenie. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím originalitu, dobré zpracování, o muži, který se prodírá tvrdým Západem bez základního vybavení každého dobrého pistolníka, zraku. Řešení základních problémů slepoty je zde prostě výborně zpracované a známé tváře vedlejších rolí slavných westernů zde dostávají významnější úlohy banditů či mexických vojáků ap... :-) Koncová bitva s hlavním záporákem nemá chybu.! ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný a absurdný spaghetti western.A hodne krutého humoru.Raritou vo filme je aj známy beatlesak Ringo Starr.Tony Anthony hraje Blindmana,ktorý je nielen slepý,ale aj neuveriteľne hlúpy.Napriek tomu je to jeden z najlepších spaghetti westernov.Samozrejme že film netreba brať vážne.Dosť bizárne pôsobila aj Brailleho mapa,ako stvorená pre slepcov a kompas bez krytu.Ináč je dej veľmi jednoduchý,kopa strieľačiek,hodne bitiek,masaker guľometom,hodne násilia všeobecne ale aj na ženách.Strieľanie bezhlavo pobehujucich žien po púšti je dosť surové.A oveľa viac ženskej nahoty ako sme zvyknutý v tomto žánri. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Hm, vypadá to, že v roce 1971 byl vklad špagetového westernu vyčerpán, ten již zahníval, a tak originalita je zde vyháněna obskurnostmi a zvýšenou dávkou násilí a sexu. Ač je svět vesternů čistě vyfabulovaný (snad více než pohádky), přec jen by měl vzbuzovat (falešnou) iluzi reality, ale slepý pistolník je taková zhůvěřilost, že ta iluze nemůže fungovat ani náhodou. A tak je jediným kladem výkon Ringo Starra, který není takový průser, jaký bych čekal. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálny a netradičný Taliansky western v ktorom slepý pištoľník hľadá 50 prostitútok ktoré mu boli ukradnuté. Musí ich odovzdať horníkom ktorý za ne zaplatili. Keď zistí že mu ich ukradol gauner menom Domingo ktorý žije v Mexiku hneď sa za nim vydá. Niektoré scény boli trocha prehnané to uznávam. Slepec prakticky okamžite našiel svoje ženy v celom šírom Mexiku. Jeho vlastný kôň ho nasmeroval úplne všade dokonca mu ukázal kde má vchod do krčmy. Nad všetky negatíva to má absolútnu štýlovosť spaghetti westernov rokov ´60 a ´70. K tomu podarený soundtrack. Nechýbajú drsné prestrelky, umastený mexikánci, parádne exteriéri v podaní nekonečnej prérií a "chlast ,děvky a bouchačky" Prekvapil ma tu Ringo Starr ktorý si tu zahral brata a pravú ruku bosa Dominga nečakane to nebolo cameo ale vážna rola ktorú hral prakticky až dokonca a musím uznať že celkom dobre. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama