Reklama

Reklama

Líbejte se, s kým je libo

  • Francie Embrassez qui vous voudrez (více)

Obsahy(1)

Dvě sousední rodiny a jejich přátelé se rozhodnou strávit společnou dovolenou v Touquet - luxusním přímořském letovisku. Dovolená je v plném proudu, vztahy všech zúčastněných se začínají zamotávat a některé úsměvně vyhrocovat. Elizabeth (Charlotte Rampling) - bohatá, moderní a vkusná žena. Ale unavená životem. Bertrand (Jacques Dutronc) - Elizabethin manžel - vyhaslý a stresovaný, se sklony k pití. Svou ženu podvádí s milencem Renou (Mickaël Dolmen) a s bývalou milenkou Julii. Emilie (Lou Doillon) - jejich silně sexuálně založená dcera, která žije nevázaným životem a má poměr s jedním z Bertrandových zaměstnanců. Julie (Clotilde Courau) - mladá a svobodná matka, přítelkyně Elizabeth a občasná milenka Bertranda. Jérome (Denis Podalydes) - uštvaný životem a svou upovídanou, věčně nespokojenou a hádající se ženou Véronique. Véronique (Karin Viard) - energická a snobská žena, která před přáteli předstírá bohatství a za nejdůležitější považuje dobré mínění ostatních lidí. Lulu (Carole Bouquet) - krásná, mladá žena, jejíž manželství trpí chorobnou žárlivostí jejího manžela Jean-Pierrea (Michel Blanc). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Njn, Michel Blanc. Že mě to netrklo dřív. --- Jen naoko oduševnělá recyklace všeho možnýho. Starej se starou, mladej s mladou, starej s mladym, mladej se starou a nakonec vlastně i mladá s (plus mínus)mladou. A nic z toho (přirozeně) nejde řádně pod povrch ... všechno totiž táhnou charaktery v lepšim případě plochý jak moje chodidla, v horšim případě navíc votráveně drmolící (Dutronc). Hvězdička za krásnou Clotilde Courau a sotva plnoletou Mélanii, zbytek je převážně odpadní záležitost. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásna prehliadka zvrhlosti. Starý podvádza manželku s mladou milenkou ale aj čiernym gay milencom. Jeho dcéra fajčí vtáka jeho kolegovi v práci skoro rovno pred jeho očami a keď šuká v hoteli, neváha pri tom zavolať mame. Inak šuká skoro každý s každým, aj milenky milencov majú ďalších milencov všetkých pohlaví, len zoofily si neprišli na svoje. Čistá romantika. ()

Reklama

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento film byl asi zamýšlen jako komedie ale je to spíše tragedie. Všechny protagonistky jdou po prachách a ta nejsympatičštější ještě po jakémkoliv ptákovi nejlépe v hubě nebo ve všech otvorech svého těla. Sekretář tedy spíše sekretářka se nakonec přizná, že penis ani nemá, byl jemu - jí asi na obtíž. Dodíval jsem se do konce, to se mi stane málokdy, ale proč byl tento film, tedy koláž různých hloupých nereálných scének natočen, je mi záhadou ( a hlavně kdo do něčeho tak podprůměrného vrazil prachy) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Název téhle francouzské komedie prakticky vypovídá o obsahu filmu. Skupina více či méně sympatických postav z rodiny, okolí a přátel je propojená do vztahového propletence, kdy se téměř každý s každým … nejen líbá. To vše bez ohledu na manželství, jiný vztah, věk a pohlaví. Ač se mi to vlastně obsahem vůbec nelíbí, musím přiznat, že Francouzi podobné komedie o propletených vztazích točit umějí. Mnoho scén bylo velmi povedených, několikrát jsem se zasmál a většina postav mi byla sympatická. Některé byly ovšem na pár facek a štvaly mě to začátku do konce. Pro mě by se ideální lehká letní komedie mohla vyvarovat protivných postav a ukazování nevěry jako nevinného a zábavného letního špásování. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Spomedzi množstva postáv, ktoré sú vo filme veľmi trefne a detailne vykreslené, si každý z nás nájde určite svojho spriaznenca. Dialógovo priam labužnícke dielo, rovnako aj príbeh doladený do absurdných náhodových situácií sú znova ukážkou francúzskeho šarmu. Dať tieto charaktery do príbehu, to klobúk dole. A nemohol chýbať ani kúsok sociálnej línie. Neboli scény, pri ktorých by mi trhalo bránicu, no vzťahové problémy rozobrané každý osobitne a k tomu veľké spoločné 'piknikové' stretnutie sú dôvodmi, prečo by som si túto komédiu pozrel znova. 75%. ()

Galerie (17)

Související novinky

Zemřel herec Gaspard Ulliel

Zemřel herec Gaspard Ulliel

19.01.2022

Přichází smutné zprávy z Francie. Ve věku 37 let zemřel po tragické nehodě na lyžích francouzský herec a držitel dvou cen César, Gaspard Ulliel. O jeho skonu informovala agentura AFP. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama