Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návrhářka šperků Holly (Ashley Greene) najde v kapse starého kabátu zapomenutý náramek a okamžitě pochopí, že jde o velkou vzácnost. Spojí síly s investigativním reportérem Gregem (Brendan Penny) v naději, se jim podaří vypátrat majitele a vrátit mu kouzelný náramek do Štědrého dne. Horliví nálezci svádějí boj s časem a brzy mezi nimi přeskočí jiskra… (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Little Christmas Charm" je veľmi príjemným vianočným prírastkom z dielne Hallmarku. Buď sa mi trafili do nálady, alebo mám proste rád tieto filmy, kde ideme na lov nejakého zaujímavého historického príbehu, ktorý súvisí s nejakým predmetom, ktorý sa vo filme objavil. Už sme mali zásnubný prsteň ("The Christmas Ring"), hviezdu zamilovaného páru ("USS Christmas"), list Santovi s cennou mincou ("A Crafty Christmas Romance"), a teraz tu je náramok s malými príveskami, ktoré rozprávajú love story ďalšieho páru. A postupne ju budeme môcť s našou ústrednou dvojicou odhaliť. Osobne poviem, že ma vždy poteší, keď majú Hallmark dvojice medzi sebou dobrú chémiu. A títo dvaja sa dopĺňali skvele. Film pôsobí milo, má svoje romantické a pekné momentky a rovnako máme možnosť niekoľko krásnych miest, ktoré stoja za to. A tie zábery sú veľmi pekné. Neubráni sa klasickým scénkam, ktoré poznáme a dokonca aj vieme odhadnúť kedy prídu, ale súčasne to má v sebe skryté kúzlo Vianoc. A keď sa to spojí s nejakým predmetom, ktorý má svoju históriu a príbeh, vie ma to pohltiť. A tento film to dokázal. Myslím si, že za pozretie stojí. Hodnotenie: B+ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hallmark se vším všudy, ale díky vánoční atmosféře a neznámým zákoutí New Yorku, jsem přežil ve zdraví i přes neskutečnou naivitu a prkenné herce. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to typ filmu, kde se pomalu odhaluje zahada. Uz jste nekdy neco nekomu dali a dva divny lidi to po vas chteli zpet? Mym cilem zivota nejsou male starosti venovat vsechen cas hledat majitele ztraceneho naramku. A nemam bohateho dedecka jednoho dne se probudit a mit vlastni obchod. Ale alespon muzeme snit, ze potkame novinare svych snu, ktery pise odlehcene clanky soft news. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Zase objevujeme kouzlo Vánoc... Ten náramek byl ale opravdu moc pěkný a mám chuť si objednat další přívěsek na ten svůj. 30% ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane ide žánrovo o úplne normálny a jednoduchý romantický film, kde je všetko od začiatku jasné a viete čo v ľúbostnom vzťahu hlavných hrdinoch čakať. Na druhej strane predsalen prináša aj štipku nového, hlavne veci týkajúce sa náramku. Ide o film, pri ktorom môžete  zaspať, oddýchnuť si, či nemyslieť na nič. Nič dobrodružné, ale ako relax či psychohygiena to môže fungovať :-) ()

Lewaso 

všechny recenze uživatele

Hallmarková sladká romance, která lépe vyzní, když za oknem poletují vločky. Táhne se jak medové blues – bohužel bez sólových výstupů. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Nudný Hallmark kde největším pozitivem filmu jsou záběry na vánoční výzdobu v Americe. Mezi hlavními představiteli to vůbec nejiskří a herectví moc dlouho zjevně nestudoval ani režisér, ani herci. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Šablonovitý romantický vánoční film je ozvláštněný pátráním po majitelce ztraceného náramku. Filmaři nešetříli na exteriérech a interiérech, kterých dvojice hrdinů prostřídá při pátrání slušně velké množství. Film si pro sebe ukradla Ashley Greene, která ušla od Twilight dlouhou cestu, během které se naučila hrát. Její partner Brendan Penny bohužel zvládl střídat jen výraz nezájmu v záběrech bez partnerky a výraz uhranutého s partnerkou. S lepším partnerem k Ashley Greene to mohlo dopadnout lépe, ale i tak je to pěkný vánoční romantický film, který nikoho neurazí. ()

Reklama

Reklama