foto

Barclay Hope

  • nar. 25.2.1958 (60 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Darrow & Darrow 2 (TV film)
2017 Darrow & Darrow (TV film)
2016 Operation Christmas (TV film)
2015 Bláznivá plavba (TV film)
Věčně mladá
Zaprášená tajemství: Svatební šaty (TV film)
2014 June in January (TV film)
2013 Assault on Wall Street
Soukromé očko (TV film)
The Wedding Chapel
2012 The Christmas Consultant (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
Víla Zuběnka
2008 Charlie & Me (TV film)
Jinak jen smrt
Kluk od vedle (TV film)
Storm Seekers (TV film)
Toxic Skies
2007 Nečekaný zločin (TV film)
2006 Holiday Wishes (TV film)
Odměna za vraždu (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
Špatná volba (TV film)
2005 Fetching Cody
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 Truth About Miranda, The
Very Cool Christmas, A (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Lucky 7 (TV film)
Na mou čest (TV film)
Vojákova dívka (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
Výplata
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
Osmondovi (TV film)
To byla noc (TV film)
Životní setkání (TV film)
2000 Bed and Breakfast
Kóma (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Divná spravedlnost (TV film)
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
The Wager
1997 Vražedné ticho (TV film)
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
1994 Spenser: The Judas Goat (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
1989 The Long Road Home
1987 Rolling Vengeance
1986 Last Season, The
The High Price of Passion (TV film)

TV seriály

2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Thirty-Five: Brave New World (S02E22)
Chapter Thirty-Two: Prisoners (S02E19)
Chapter Thirty: The Noose Tightens (S02E17)
další epizody (5)
Salvation (TV seriál)
Fall Out (S02E01)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
Recurrent (S03E08)
Projection (S03E07)
Transference (S03E06)
další epizody (4)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Fourteen: A Kiss Before Dying (S02E01)
Chapter Five: Heart of Darkness (S01E05)
Chapter Three: Body Double (S01E03)
další epizody (5)
Vlčí mládě (TV seriál)
Said the Spider to the Fly (S06E11)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
Mother (S01E03)
iZombie (TV seriál)
Maternity Liv (S01E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
Lovci duchů (TV seriál)
There's No Place Like Home (S10E11)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Rozbité sklo (S04E05)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Openings (S02E06)
další epizody (4)
2011 The Killing (TV seriál)
What You Have Left (S01E06)
The Cage (S01E02)
2010 Superkočky (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
Otrava kyslíkem (S04E04)
K vzteku (S04E03)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Vzpoura strojů (S03E01)
2007 Traveler (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Zkoušej to dál (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Tall Tales (S02E15)
Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lávka k samotě (S02E03)
Lascivní tanec (S02E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
Předsunutá základna (S09E06)
Konfrontace (S08E14)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
2003 Smallville (TV seriál)
Strom života (S02E17)
Podezřelý (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Force Majeure (S04E21)
Elevator (S04E20)
další epizody (12)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
Inertia (S04E09)
Temple of Light (S04E08)
další epizody (22)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Návrat (S03E08)
další epizody (22)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nasses Grab (S02E10)
Muž války (S02E09)
Šedivý človíček (S02E08)
další epizody (22)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Host na jednu noc/Hostina věčnosti (S01E08)
další epizody (10)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stroj na lásku (S04E14)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace