foto

Barclay Hope

  • nar. 25.2.1958 (62 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Cinderella Story: Christmas Wish
Darrow & Darrow 4: Burden of Proof (TV film)
2018 Darrow & Darrow 2 (TV film)
2017 Darrow & Darrow (TV film)
2016 Operation Christmas (TV film)
2015 Bláznivá plavba (TV film)
Věčně mladá
Zaprášená tajemství: Svatební šaty (TV film)
2014 June in January (TV film)
2013 Soukromé očko (TV film)
The Wedding Chapel
Útok na Wall Street
2012 The Christmas Consultant (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
Víla Zuběnka
2008 Charlie & Me (TV film)
Jinak jen smrt
Kluk od vedle (TV film)
Storm Seekers (TV film)
Toxic Skies
2007 Nečekaný zločin (TV film)
2006 Holiday Wishes (TV film)
Odměna za vraždu (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
Špatná volba (TV film)
2005 Fetching Cody
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 A Very Cool Christmas (TV film)
Truth About Miranda, The
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Lucky 7 (TV film)
Na mou čest (TV film)
Vojákova dívka (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
Výplata
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
Osmondovi (TV film)
To byla noc (TV film)
Životní setkání (TV film)
2000 Bed and Breakfast
Kóma (TV film)
Velmi nebezpečné známosti 2
1999 Divná spravedlnost (TV film)
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
The Wager
1997 Vražedné ticho (TV film)
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
1994 Spenser: The Judas Goat (TV film)
Zachránit děti (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
1989 The Long Road Home
1987 Rolling Vengeance
1986 Last Season, The
The High Price of Passion (TV film)

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Heat-Treatment (1984–1985) (E03)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 63: „Dědictví“ (S04E06)
Kapitola 58: „In memoriam“ (S04E01)
Kapitola 45: „Cizinec“ (S03E10)
2018 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 42: „Muž v černém“ (S03E07)
Kapitola 35: Překrásný nový svět (S02E22)
Kapitola 32: Vězni (S02E19)
další epizody (6)
Salvation (TV seriál)
Nedělitelný (S02E04)
Dopad (S02E01)
Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
Recurrent (S03E08)
Projection (S03E07)
Transference (S03E06)
další epizody (4)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 14: Polibek před smrtí (S02E01)
Kapitola 5: Jádro temnoty (S01E05)
Kapitola 3: Dublér (S01E03)
další epizody (5)
Darebák (TV seriál)
A Good Leaving Alone (S04E10)
The Third Man (S04E09)
Sunny Side Down (S04E08)
další epizody (5)
Vlčí mládě (TV seriál)
Said the Spider to the Fly (S06E11)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Five of Cups (S01E08)
Two of Swords (S01E07)
Timeless (TV seriál)
Atomic City (S01E03)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (4)
UnREAL (TV seriál)
Mother (S01E03)
iZombie (TV seriál)
Maternity Liv (S01E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Skvělý plán (S04E17)
Lovci duchů (TV seriál)
There's No Place Like Home (S10E11)
2014 Witches of East End (TV seriál)
Art of Darkness (S02E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Rozbité sklo (S04E05)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Social Experiment (E10)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Začátky (S02E06)
další epizody (4)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Benched (S01E03)
Zločin (TV seriál)
Co po tobě zbylo (S01E06)
Klec (S01E02)
Svatyně (TV seriál)
Carentan (S03E18)
2010 Superkočky (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Akta Ex (S04E08)
Otrava kyslíkem (S04E04)
K vzteku (S04E03)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Fear (E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Vzpoura strojů (S03E01)
2007 Traveler (TV seriál)
The Exchange (E08)
The Tells (E05)
New Haven (E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Zkoušej to dál (S02E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Drby (S02E15)
Smallville (TV seriál)
Potomci (S06E18)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lávka k samotě (S02E03)
Lascivní tanec (S02E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
Předsunutá základna (S09E06)
Konfrontace (S08E14)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
The Collector (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
Časy se mění, část druhá (S08E02)
2003 Smallville (TV seriál)
Strom života (S02E17)
Podezřelý (S02E13)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Force Majeure (S04E21)
Elevator (S04E20)
další epizody (12)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Nocturnal Cabal (S04E10)
Inertia (S04E09)
Temple of Light (S04E08)
další epizody (22)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šango (S03E10)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Návrat (S03E08)
další epizody (22)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Muž války (S02E09)
Šedivý človíček (S02E08)
další epizody (20)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Host na jednu noc/Hostina věčnosti (S01E08)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
další epizody (9)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stroj na lásku (S04E14)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Cold Equations (S03E16)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
The Inheritance (S01E01)
Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)