foto

Megan Leitch

  • nar. 1965
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mount Pleasant
2005 Hříbě (TV film)
2004 Milostné zločiny Gillian Guessové
2003 See Grace Fly
2000 Special Delivery (TV film)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Daydrift
1998 Bastard
Jak umlčet Mary (TV film)
1996 Hard Core Logo
1995 Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
When the Vows Break (TV film)
1994 Key: The Metal Idol
1993 Už to není dítě (TV film)
1992 Tah jezdcem
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)

TV seriály

2018 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Five: Dreams in a Witch House (S01E05)
Chapter Four: Witch Academy (S01E04)
Take Two (TV seriál)
All About Ava (E08)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
Johariho okno (S02E12)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Monster at the End of This Book (S04E18)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 1. část (S03E10)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2000 X-men: Začátek (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Minulost a přítomnost (S03E11)
Akta X (TV seriál)
Šestý zánik II: Láska osudu (S07E02)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Podvod II (S05E02)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Konec hry (S02E17)
Kolonie (S02E16)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace