Reklama

Reklama

Tygří spáry 2

  • USA TC 2000
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto sci-fi snímku z roku 1992 je Jason Storm (Billy Blanks), který je součástí ochrany podzemního světa, kam se ukryla lepší společnost ze zdevastovaného povrchu Země. Jason má za ukol ničit potulné gangy, které pronikají přes laserový štít do podzemí. Časem ale zjišťuje, že rozdělení na dobro a zlo není tak jednoznačné. (Smileface)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Billy Blanks, Bolo Yeung, Jalal Merhi. Od tohto sa nedalo čakať nič len to, že kopance budú lietať kade tade, aj počas úmeria oboch strán ( a to netvrdím, že na niečo také príde ). A povedzte mi, chceli sme pred 25 rokmi, keď sme navštívili videopožičovňu, alebo kámošov majúcich videoprehrávač viac? Akí sme boli slabí! ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si to pozrel znova a hodnotenie nezachrani ani nostalgia ani banda beckovych hviezd v hlavnych ulohach. Pribeh je ultrablby, bitky su tocene americkym stylom, kedy kamera vacsinou zabera udery z poza chrbta superov, aby nebolo vidno, ze sa minaju o desiatky centimetrov. Kontakt medzi supermi vidime zriedkavo. Proste sklamanie a ja sa cudujem ake velke hovadiny som dakedy zral. ()

Reklama

Luk80 

všechny recenze uživatele

Jezusku na vuzku. Vítejte v podzemním světě plném podivných událostí. Distributor samozřejmě na obal napsal Tygří spáry 2, aby to šlo na dračku :-) Blanks, Yeung, Merhi a Hues - to je přece nadupaná sestava, ale v tomto případě se všichni ponořili do bažiny a tam zůstali po celou dobu filmu. Ovšem ve kterém akčňáku uvidíte souboj Bola s Mathhiasem? Jenom tady :-) Jalal Merhi byl opravdu k smíchu. Pajac jménem Niky Pikaso co zapoměl že umí skvělé otočky. Holt, scénarista a produkce vše viděla jinak. Škoda....Každopádně je to skvost. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Smrt lajferum. Neskutecne stupidni thrash ale treskute zabavna podivana. Akcni mlaticka plna namakanych vopicaku musela vznikat za pochodu protoze takovy pribehy sem si vymejslel do svych komixu nekdy pred 20ti lety na zakladce. Je to takovy maly expendables kde se sesli vladci Cckovych karate filmu tehdejsi doby. Mame tu Blankse jako hodnouckyho poldu (jeho ale nemusim),Bolo Yeunga jako Nebezpecnyho mistra Sumaie,Matthiase Humprdinka jako namakanyho zlyho korbu korbice (jake prekvapeni) a Jalala Meriho jako Niki Picassa coz neni zadnej svalovec ale zdatne svym kolegum sekunduje protoze jeho bitky mi neprisly tak rutinni jako u ostatnich. Navrh dostavame kyber stetku co neumi ani trochu hrat,natoz mlatit lidi. Suma sumarum tu mame Cckovou zumpu s nevydane stupidnim pribehem ale na druhou stranu velice kvalitnima rvackama a nezapomenutelnym fightem mezi Blanksem a Huesem v telocvicne ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo ta nostalgie, Billy Blanks byl prostě skvělej akční video béčkař a i když dneska už jsou filmy s nim trošku laciný a souboje mírně řečeno odfláklý, pomalý, nepřesný a nebudu zastírat, že i občas směšný, tak se na to pěkně vzpomíná, navíc tu hrajou dva největší záporáci těhle filmů Bolo Young a velký super tupý hovado Matthias Hues, kdy je ale záporák bohužel jen Hues, což je podle mě škoda. Tygří spáry 2 jsou asi hlavně pro ty, co už to viděli dřív a rádi zavzpomínaj, protože jinak to fakt moc kvality nepobralo ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Přestože český distribuční název tomu nenaznačuje, film nepatří do série Tygřích spárů. (SeBig)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno