Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Dero 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu casting... kohokoli v tomto seriálu. Vždyť tam nikdo (NIKDO) neumí hrát! Hlavní kladné postavy jsou veskrze nesympatické. Člověk má tendenci fandit sithům, kteří jsou jen nudní, ale ne až tak otravní. Dialogy jsou tak idiotsky blbé, že by na začátku seriálu měli ukazovat trigger warning kvůli možnému poškození mozku. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Recenze pro první dvě epizody) Před 15 lety se Ahsoka poprvé objevila ve filmu Klonové války, a nyní se konečně dočkala své vlastního seriálu. A tento seriál je pamlsek pro Star Wars fanoušky, protože opravdu působí jako Star Wars - Dave Filoni kombinuje styl původní trilogie, prequelů, jeho vlastního seriálu Povstalci, a do toho klasická inspirace samuraji i westerny. Postavy s Povstalců fungují v hrané formě skvěle, Rosario Dawson jako Ahsoka už se objevila ve dvou epizodách Mandaloriana, ale tentokrát má hlavní roli, a vede si skvěle. Natasha Liu Bordizzo v roli Sabine je zatím možná nejlepší novinkou z tohoto seriálu. Ray Stevenson (RIP) jako Baylan Skoll je rovněž fantastický. Příběh je nastaven skvěle, atmosféra funguje, vizuální efekty jsou výborné, snad jen dialog občas trochu drhne. Velice silný začátek. ()

Reklama

Nykrous 

všechny recenze uživatele

Fuha, takovou hrůzu jsem nečekal. Pod 3 hvězdy nejdu snad jen kvůli tomu, že je to začátek a doufám, že se to zlepší. To je prostě stejné jako Kenobi (1. epka se mi dokonce líbila víc). Nechápu proč to tady nikomu nevadí a u Kenobiho se z toho mohl každý zbláznit. Příběhové zkratky na maximální úrovni. Vše se děje jen proto aby se to dělo, k tomu klasicky macguffin. Vše vypadá prostě hrozně levně a nemyslím tím vizuál. Akce mě fakt vyloženě vytáčela. Nic u ní není vidět, je pomalá a nelogická. Nulová výstavba. Já chápu, že to je ve starwars klasika, ale už mi to fakt začíná vadit a Ahsoka má prostě smůlu, že je tu až teď, kdy jsem to stejné viděl u každého SW live action seriálu. Dále bohůžel pro mě Rosiario Dawson prostě není Ahsoka. Já to z ní prostě necítím, ale to tomu seriálu nijak neberu. Sabine mě baví, Hera mi taky přijde super, Ezra se mi nezdá, ale uvidíme. No takových 5/10 a už teď začínám být smutný, tak mě snad ještě překvapí. ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Zvládl jsem úvodních pětadvacet minut. Neviděl jsem Rebels, nevím ani, co to je. Tři ženské postavy, čert to vem. Ahsoka nudná jak nedělní mše, generálka vypadala fajn, škoda, že je zelená jak ropucha, a pak tu byla japonská komandérka s japonskou hudbou v pozadí, s japonskou kočkou (protože Japončíci šíleně maj rádi kočičáky) a rádoby japonský byteček plný anime. Všechny filmy a seriály od Star Wars 3 jsou za nic. A tohle je jasný příklad. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 20 minut a musel to vypnout, začínám být na tyhlety automaticky generovaný pohádky starej. Směšný reálie a kulisy, směšné herecké (ne)výkony a celkově tragédie. Kde jsou doby původních Star Wars? Tohle je už pro mě nekoukatelné, rádoby kostými jako kdyby je šily postižené děti a režíroval to epileptik, strašná klipovitost, totální povrchnost a nereálnost (18ti letá "generálka") srandovní oblečky a mlácení se světelnejma trubicema... jak se mi tohle mohlo kdysi líbit? Fuj! Tohle už fakt ne. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) patří k Dathomirským čarodějnicím nebo Dcerám Allya (na památku dathomirské jedijské mistrině Allya z dob Staré republiky (300 BBY+). Ony samy byly během Velké čistky v průběhu Klonových válek prakticky vyhlazeny. Svůj podíl na tom měl tehdejší separatistický generál Grievous, který osobně vedl pozemní útok za účelem vyhlazení Nočních sester (jednoho z hlavních klanů Dathomirských čarodejnic) a jejich představené matky Talzin. (Veskoslav)
  • Droidi, kteří napadnou Ahsoku (Rosario Dawson) v dathomirském chrámě, patří k tzv. HK-series assassin droid. Jejich prapůvod je ve Staré republice a poprvé jsme je mohli vidět ve hře „Star Wars: Knights of the Old Republic“. (Veskoslav)
  • Clancy Brown si zopakoval svou roli jako guvernér Ryder Azadi, kterého daboval již ve Star Wars Povstalci (od r. 2014). Ze zmíněného seriálu je i mladý senátor Jai Kell, který se poprvé potkal s Ezrou na Imperiální akademii, aby se následně přidal k Povstání a působil jako buňka na Lothalu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama