Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Bakli 

všechny recenze uživatele

Už teď můžu říct, jak skvělý tento seriál bude. Skvělý potenciál. Vizuál je prostě WOW. Už při prvním souboji můžeme vidět propracovanost v tom, že Ahsoka používá stejný styl boje jako v Clone Wars. Choreografie mi přišla dost podobná v souboji s Maulem. Takovýto koncept jsme měli vidět v sequelech. To co nám přinesl tzv. Mandoverse je příběhově mnohem lepší, než ta všemi nenáviděná trilogie. Přitom návrat Dědice Impéria je tak skvělá zápletka. Zatím tleskám, miluju to, žasnu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to nefalšované pokračování Rebels, kdy se konečně dočkáme příběhu bez dějových odboček. Prvních pár minut bylo naprosto filmových. Fanoušci The Clone Wars a Rebels mají obrovskou výhodu, neboť k mají postavám silné pouto. Docela mě to překvapilo a po dlouhé době jsem vyloženě nadšený. Tady se potkaly moje očekávání. ()

Reklama

Fin_429 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MCU efekt, kdy prostě musíte vidět vše, co bylo před tím seriálem, na který se koukáte, abyste pochopili to, co se děje. Navíc mi připadá, že nikdo krom Ahsoky nefunguje tak jak by měl. Ahsoka je výborná a stačí ji jen, aby ji někdo dobře zahrál a bude vypadat "drsně".  Ovšem Sabine na mne působí jako Rey. Ano jsem neználek animovaného seriálu, ale to mě tady štve snad nejvíce. Uvidíme jak se to rozvine. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Clone Wars a Rebels, tak se o to ani nepokoušejte. Zaprvé naprosto nebudete tušit která bije, zadruhé neoceníte malé camea jako například Clancy Brown. Neoceníte ani mladého senátora. To jméno Vám nic neřekne atd. Prostě tohle je neoficiální 5. série Rebelů a bez znalosti předchozího díla Vám to nic neřekne a pak budete "hodnotit" jako yeniczek atd. kteří si mysleli, že bez znalosti seriálu to dají. Ne, nedají. A pak ještě blbě popisují, co se děje:) ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozejděte se, tady není nic k vidění. První epizoda a já nevím, jestli mám dřív zívat a nebo být nasraný. Nastínění nezajímavé zápletky chápeme. Jediovské akční scény už tolik né, protože jsem se FAKT nebavil. A nezaujatý monotónní postoj Rosario Dawson mi nepomáhá, protože vypadá, že by si v těch scénách taky nejradši zívla. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Loď, kterou používá Ahsoka (Rosario Dawson), je jedijský raketoplán T-6, který byl navržen a postaven společností Slayn & Korpi během Klonových válek. Kokpit raketoplánu byl následně během Občanské války použit v rebelelské Alianci jako základ pro nejlépe vyzbrojený stíhač A/SF-01 B-wing. (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)
  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)

Reklama

Reklama