Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera se zaplétá do politiky Nové republiky, zatímco Ahsoka a Sabine Wren cestují na dalekou planetu. (Disney+)

Recenze (42)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka a Sabine sa vydávajú za Heriným lokátorom a ten ich privedie do inej galaxie ale bez podpory Novej Republiky, ktorá túto misiu bojkotuje. Zostali tak sami ukryté na neznámej planéte, kde je iba otázkou času kedy ich nájdu Dark Jedi. Prevedenie: Sabine začína asi cítiť, že na ovládnutie Výcviku Jedi treba mať asi aj niečo zdedené a nepôjde to iba tak ľahko. Ahsoka z nej nechce mať rytiera Jedi ale iba svoju padavanku. Vesmírny súboj na úrovni seriálovej časti. 78% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cože? Jak může být “kandidát na Jedi”, když neovládá sílu!? To si nemůže ten mentál co to napsal (když u o StarWars ví hovno) přečíst alespoň Wikipedii: “Příslušníci řádu Jedi ovládají mystickou Sílu (v originále Force), jež jim propůjčuje různé psionické schopnosti”. Jako… co to zase je za retardovanou inovaci? Běží to 3 minuty a už mě to sere! A zlepšení v nedohlednu… pošlou na ně 6 stihačů (co vypadají jako Zera… roztomilé) a ty na ně plivou gumové medvídky. Jinak nechápu zcela žádný efekt/dopad střelby stíhačů. Tedy - opět - vizuálně super, ale vrcholně debilní. Jediné (bezvýznamné) plus je propojení s Rogue One a Andorem díky kancléřce Mon Mothma. Pozn.: po trochu googleni jsem zjistil, že pipka v předchozích Povstalcích nikdy ambice být Jedi neměla a Ahsoka ji tam nikdy necvičila!? ()

Reklama

sepp odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

George Lucas musí  brečet někde v koutku své obrovské haciendy co že to provedl... Ahsoka je ztělesněná gravitace a máme už i první oficiální prohlášení, že midi-chloriany už nic neznamenají - aneb space-inkluzivita se rozjela na plno.  Chce se mi zvracet. https://www.youtube.com/watch?v=eW8gseO3jJk ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemohu se bavit dojmu že byl seriál vytvořen pro značně mladší cílovou než jsem já. Nemluvím tady ani tolik o přebarvičkkvaných vizuálech, které jsou pro Star Wars zvykem, a které nemusí být vždy špatné, i když tady mi nepřijdou využity nejlépe. Nesedí mi scénář a především dialogy, které mi přijdou hrozně bez nápadu, stručné a až nelidsky jednoduché. Umím si představit takhle mezi s sebou mluvit droidy, ale ne lidi. Scénář se brání i více osobním rovinám scénáře, které nemusí na první pohled souviset s hlavním dějem, ale na pohled druhý by právě tyhle osobní roviny mohli skvěle odrážet hlavní děj. Akce i hudba jsou skvělé, o tom žádná, stejně tak ani herci nepodávají špatné herecké výkony. Ale škoda té jednoduchosti, velká škoda... 5/10 ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím co to bylo ale nelíbilo se mi to. Trénink fajn, pak se proletíme z bodu A do bodu B, pak proběhne "bitva", ve které se nikomu vlastně nic nestane, loď dostane zásah lasery, které měly nabito slepými a nazdar. Jako vážně? Tohle je seriál Ashoka, na kterou jsme čekali a která měla napravit reputaci po zmršeném Obi-Wanovi? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Celá scéna výcviku Sabine (Natasha Liu Bordizzo) a Ahsoky (Rosario Dawson) je pocta samurajským filmům a televizním sériím. Forma Zatoichi je odkaz na slepého samuraje Zatoichi. Styl postoje u Ahsoky (obrácený úchop) je inspirován klasickou televizní show Shintaro Katsu ze 70. let. (Veskoslav)
  • Podlaha ve výcvikové místnosti obsahuje znaky Staré republiky i Vrcholné republiky (300 BBY). (Veskoslav)

Reklama

Reklama