Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu linku s Anakinem nechápu. Ať už jeho přítomnost v nesmyslných světech, tak jeho přeskoky z Anakina na Vadera a snahu zlikvidovat Ahsoku? To byla jako lekce??? A co to přineslo? Choreografie taky špatná. Kdyby použili force ghosta v reálném světě, který by s Ahsokou filozofoval, udělali by líp. Cítím tady nesmysl za nesmyslem a mně nezbývá nic jiného než zase ubrat na hodnocení ()

kyjo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně aspoň trochu kompetentní bojová choreografie - ve "flashbacích" z bitvy o Mandalor, kde paradoxně pár minut Ahsoku hraje jiná herečka. Rosarii Dawson mám sice rád, a ta role jí docela sedí, ale stejně bych radši viděl víc podobný akce z Klonových válek. Zbytek dílu je skoro nekoukatelnej. Jalový dialogy. Hloupý nesympatický postavy a naprosto nesmyslný chování. Speciálně zelená generálka je něco mezi narcisistním adolescentem a otravnou "Karen". Neuposlechnout rozkaz a vydat se na riskantní misi - ok - to do SW tak nějak patří. Např. v Rogue One to zvládli parádně, vč. motivačního proslovu. Ale udělat si z neposlouchání rozkazů ctnost ve stylu "heč, já jsem generál, a ty ne, můžu si dělat, co chci"? Cringe! A kterej voják - natož generál - si proboha vezme sebou na misi svoje malý dítě? Jejich diskuse v kokpitu navozovaly dojem, že jedou spíš někam na výlet, nebo na nákup do obchoďáku. Celkově z toho čiší taková naivní hipsterská představa o tom, jak asi funguje armáda a válka.. Což je bohužel známka dneší doby, v porovnání třeba s produkcí ze 70-80tých. Na tři ★ je to hlavně díky propracovaným kostýmům a výpravě. Tam je kvalita vidět. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, jak je možné, že Dave Filoni ještě nemá klíče od celé Star Wars ságy. Kdo by byl čekal, že tvůrce “animáků pro děti” dokáže natočit jedno z nejlepších hraných Star Wars od dob George Lucase. Na jeho film se neskutečně těším. Minulý týden nám svůj návrat ohlásil Hayden Christensen, ale stejně nechci zabíhat do spoilerů. Řeknu jen tohle: stále si Anakina dává fantasticky, a jsem neskutečně rád, že se rozhodl k této sérii vrátit. A mimo něj… tahle epizoda měla všechno, co od Filoniho Star Wars čekám: učení o Síle, fan service ale provedený kvalitně a nenásilně, trochu humoru, solidní akci, a dobrý scénář. Říkám si, kde tohle bylo, když vyráběli Kenobiho?? ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět 1. generaci klonových vojáků ve skutečném brnění a ne CGI je něco, co člověk chtěl vidět už hodně ale hodně dlouho. A ten zbytek? Lahůdka:) A lidé jako krvinka skutečně dokazují, že bez znalostí předchozího seriálu Rebels a CW Vám to absolutně hovno řekne a budete akorát za hlupáka, když nevíte, co je to Purrgil:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Veškeré zboje klonových vojáků jsou vyrobené. Poprvé se tak nejedná o CGI a pokračuje se tak v trendu, který zavedl Obi-Wan (od r. 2022) s 501. oddílem v rámci Chrámu Rytířů Jedi. (Veskoslav)
  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)

Reklama

Reklama