Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A pak, že to nejde. Dodat fanoušům co mají na SW rádi, ale nevykrádat. Spíš vyplňovat prázdná místa a posouvat ať už dopředu, nebo do stran....prostě rozšiřovat SW universum všemi směry. To není totéž, jako parazitovat na originálu. Takže Filoni nezklamal. Old Star Wars byly vždy spíš kosmopohádky. V průběhu let se tomu někteří tvůrci snažili přiblížit, ba dokonce ten prokinder svět vypopředit  a jiní tu pohádkovost vytlačili a dodali dospělé drama (pro mě best way). Ahsoka se vrací ke kořenům, ale není infantilní...cílí hlavně na fanoušky CW(tzn. i na mě). Na ty, kteří chtějí pokračovat v příběhu o Anakinovi, resp. padavance, ve které jeho odkaz (i ostatních mistrů) přežívá. SW jsou prostě fenomén a jak vidno, i přes některé mizerné celovečeráky a zbytečné seriály, se tu a tam objeví i něco kvalitního(aniž by to bylo animované). Fanservice jako prase, ale v tom pozitivním slova smyslu. PS: Díky Filonimu vidíme, že ani Disney politika duté korporátní hlavy, nezabrání vzniku plně funkčních projektů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to povedal, ze Jedi-ovia pred smrtou nevidia svetlo na konci tunela a neskoncia v "ocistci" ale u svojho majstra, kde "halucinuju". :) Kazdopadne vizualne zaujimavy diel s epickejsim zaverom, kde sa dozvieme, ako paradne vedia "velrybo-krakeny" "jump-nut" vesmirom. Inak sa nedeje nic na ziadnej dalsej dejovej linii, co je skoda. Inak, uz od druhej epizody si stale usmevne predstavujem, ze keby som si na hrud pripol blister plny ibalginov - mam asi najvyssi vojensky RANK v Novej Republike v StarWars univerze. :D ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, to provázání na SW díky Anakinovi je super. Ale… scénáristické provedení je celkem ubohost. Celé to působí jako vizuálně efektní (zbytečné) artové cvičení, které děj ale naprosto nikam neposune (a ještě vůbec nedává smysl). Prostě nemá souřadnice, nemá “cestovací kroužek”, ale má experimentální mezigalaktický pohon ve formě velryby… a hláška “sice nevíme kam to bude, ale lepší než neletět nikam” byla nejvíc vypatlaná hláska v historii SW. Jediný důvod proč nedávám podprůměr je ten, že ony velryby viděl už Grogu v třetí řadě Mandaloriana (což samozřejmě neocení ten kdo ví, jak mezi galaxiemi cestovali v poslední epizodě Povstalci). ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jak se postupně seriál přelamuje ke svému závěru, tak si říkám, proč sakra tohle nebylo součástí nové trilogie? Místo plácání se s Novým řádem a větou "...somewhow Palpatine returned.", bychom měli jasnější propojení s minulými filmy (Ahsoka a Anakin) a navíc skvělého záporáka a úctyhodného nástupce Palpatina. Museli bychom ale asi dostat filmové přežvýkání Rebelů, protože jinak by to asi na většinu lidí působilo trochu odtažitě, jako teď seriál na mě. ()

krvinka56 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo tenhle seriál začal opravdu slibně první díly dva díly dávali naději na zábavný a strhující Star wars seriál. Ale bohužel od trojky to de rovnou dolů a nikam se to neposune nic se neděje. Sme u páteého dílu z osmi a pořád bezdůvodně velké nic. A na konci se zasmějete šíleným chobovelrybám na světelnelný pohon. Ne díky.  To hle je opravdu špatný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama