Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 6: Daleko, předaleko (S01E06)

(epizoda)
  • USA Part Six: Far, Far Away (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hledání velkoadmirála Thrawna pokračuje za hranicemi známé galaxie. (Disney+)

Recenze (46)

Krnac 

všechny recenze uživatele

Táto epizóda presne ukázala problém ktorý mám s formátom 8 epizód na čo seriály posledné roky nabehli. Bola to dobrá epizóda ale stalo sa toho málo. V minulosti keď mal mať seriál 20 či už 20 min alebo 40 min prišlo mi že sa toho dialo viac. Áno boli tu experti ktorý zvyšok seriálu zahlzili fillermi ale inak som nemal tak často ako dnes pocit že séria končí v momente keď sa len začína hlavná zápletka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

O jednu hviezdičku nadol kvôli neschopným neonacistickým americkým nulám zo spoločnosti Disney+, ktorým robí neustále problém prehrať novinku s vyššou sledovanosťou (Mandalorian, Andor, Ahsoka, AHS). Čím ďalej na východ tým táto neonacistická spoločnosť buguje viac a viac a preto je jednoducho lepšie predplatné zrušiť a pozrieť si epizódu onlajn zdarma. Ospravedlňujem sa že komentár neodráža dojmy z epizódy ale skúšať prehrať epizódu na troch zariadeniach a neprehrá ju ani jedno, tak nato musíte byť ako streamovacia služba iná sračka...Potom sa nečudujte že som si epizódu nedokázal vychutnať. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako epické… ale… měli ty Stormtroopeři opravenou zbroj červenou izolepou? Viděl jsem dobře? Každopádně, konečně trocha vysvětlení ohledně “velkovezíra”. Potvrzuje ale jen to, jak debilní nápad je z Ahsoki dějově jen další řadu toho animáku. Řada daleko za polovinou a teprve začíná dávat smysl první epizoda. Fialohlavka se chová jako ukázková kráva (jako fakt vyhání transport s vybavením?) a je protivnější vyloženě s každým dalším slovem. ()

MoreAdam 

všechny recenze uživatele

10/10. Thrawn, Chimera, Ezra, Sabine a nový život který se nám začíná odhalovat jako želví lidé, co víc si přát od seriálu který milkuje starší seriály, snad jediný mínus v této epizodě je to, že Thrawn má jiný odstín pleti. Moc se těším na další epizodu Ahsoky, kdy se Thrawn vydá na lov, se svojí "armádou". ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé epizodě to tady bzučelo jak v úlu, samé superlativy a výroky jako best epizoda ever apod. Tak já tohle prožívám až teď, u této epky. Za mě má úplně všechno, co jsem měl rád na starých filmech a navíc i to, co mě bavilo u CW. V některém z tehdejších komentářů jsem se zasnil, že by bylo skvělé udělat hrané filmy o čarodějnicích, kde by se objevila Assaj Ventress, Savage, Bane (to už se bohužel vyplnilo u plechové hlavy). Tato epizoda je moc pěkný průnik směrem, který se mi velmi zamlouvá. Filoni je pro mě Santa, kterému se sprčil budík a nadělil mi dárek už teď. V této epce funguje všechno. Od luxusního, filmového vizuálu, přes obsazení herců, po scénář, který považuji za nejlepší v rámci dosavadních hraných seriálů. A to se dá čekat i velmi zajímavý vývoj v další epizodě. Parada. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Jméno prvního kapitána Thrawna (Lars Mikkelsen) – Enoch (Henoch) má biblický význám. Je to ten, kterého si Bůh vzal na nebesa, aniž by zemřel. Jeho maska pak odkazuje na zlaté pohřební masky starých Řeků. (Veskoslav)
  • Poprvé můžeme „naživo“ vidět planetu Peridea. První zmínka byla skrze hologram v epizodě Část 1: Mistři a učedníci (2023). Tato planeta byla a je domovem předků a příbuzných čarodějnic z Dathomiru a její prstence jsou tvořeny „hřbitovem“ Purrgilů, kteří zde plují zemřít. (Veskoslav)
  • Uniforma Thwarna (Lars Mikkelsen) vychází z německých nacistických uniforem. Zejména jeho kalhoty, čímž se zpátky odkazuje na původní trilogii, kdy Impéirum mělo k „nacistům“ velice blízko. (Veskoslav)

Reklama

Reklama