Reklama

Reklama

Night Stalker: Hon na sériového vraha

(seriál)
  • USA Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Trailer
USA, 2021, 3 h 9 min (Minutáž: 46–48 min)

VOD (1)

Epizody(4)

V roce 1985 číhá ve stinných zákoutích sluncem zalitého Los Angeles krutý sériový vrah. A dva neúnavní detektivové mu jdou bez ustání po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Po průměrnějším prvním díle, kde se setkáváme s hlavními představiteli se to celé zvedá společně s každým případem o úroveň výše a v posledním díle, kde se dostává na řadu samotný Night Stalker to až překvapivě intenzivně vrcholí. Mohu jedině doporučit a hlavně si předem nic nezjišťujte. /85%/ ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Ja v dobro ani v zlo neverím, to všetko sú hlúposti. Nik nie je vyslovene dobrý, ani vyslovene zlý. Ľudia sú skrátka ľudia. Ten Richard vyzeral skôr, že mu chýba časť mozgu, ako tak, že je "čisté zlo", čo dookola všetci opakovali. Tváril sa niečo ako polodemencia/člen hardcore metalovej skupiny. Je jasné, že človeka formuje prostredie a výchova, a je mi ľúto, že ho otec priväzoval v noci v cintoríne na kríž, ale človek (ak nie je labilný) má stále na výber nezabíjať. Podľa mňa to bol obyčajný mentálne narušený kretén, pravdepodobne s väčším egom, ktoré si mohol uplatniť iba spôsobom, ktorým to robil. Čiže znásilňovať, biť, zabíjať a okrádať ženy, mužov, dievčatá, chlapcov, pravdepodobne všetko, čo mu prišlo pod (pentagramom potetovanú) ruku. Seriál bol dosť chaotický, prácu polície hodnotiť nebudem, lebo niektorí policajti boli dobrí, ale prácu im kazili tí debilní. Už ten koniec o niečom svedčí - nakoniec ho chytili obyčajní ľudia na ulici. To som sa musela smiať! ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý som videl a nemám potrebu sa k nemu nikdy v živote vrátiť. Tento dokument nebol pre mňa úplne ľahký na sledovanie. Zisťujem, že dakedy mám menší problém s hororomi než s takýmito true stories. Tiller Russell odviedol výbornú prácu. Mystifikuje. Vytvára náš vzťah k obetiam a dáva veľa vecí do súvislostí. Ukazuje možno viac, ako by sa patrilo, ale nikdy to nie je úplne explicitné a cez čiaru. Na konci zostáva nepríjemný pocit aj akýsi smútok. Nepríjemný pocit, že toto sa stalo. A že ten strach, ktorý z toho šiel, paralyzoval krajinu a ľudí. A smútok z toho, že pri tom všetkom prišlo o život veľa ľudí. Milých ľudí. Nevinných. Tá miera zraniteľnosti a odvahy. Zvrátenosti a morálnej čistoty je v neustálom kontraste. Po celú dobu troch hodín. Na chvíľu budem musieť pozerať niečo ľahšie. O triedu lepšie ako Yorkshirský Ripper. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Uvítal bych, kdyby to bylo více o samotném Ramirezovi. Ten formát ve stylu moderního, dramatického detektivního seriálu, kde se až moc do hloubky seznamujeme s životy detektivů, jejich rodinnými vztahy a problémy mi úplně nevyhovoval. Ale i tak je to od Netflixu další zajímavý a kvalitní dokument na mé oblíbené téma sériových vrahů. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z řady povedených true crime dokumentů,které má Netflix zmáknuté velmi dobře.Líbí se mi,že se teď vydali cestou minisérií o pár dílech,takže není prostor pro vatu a divák se i tak dozví vše potřebné.Nestane se tak co se stalo třeba druhé řadě Making a Murderer,kde těch deset dílů bylo extrémně hodně.Plusem je i to,že podobně jako v předchozí podobně laděné sérii (The Ripper) se samotným pachatelům nedává prakticky žádný prostor a prim hrají oběti a vyšetřovatelé...80% PS : docela rád bych viděl klasický hraný seriál/film podle tohoto případu ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Členové skupiny Marilyn Manson původně používali pseudonymy složené ze jmen populárních osobností a sériových vrahů. Jméno Richarda Ramireze využil baskytarista Jeordie White alias Twiggy Ramirez. (Ruda.neck)
  • Night Stalker zomrel ako 53 ročný, 7. júna 2013. V cele smrti bol už viac ako 23 rokov. (Game90)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama