foto

Bellamy Young

  • nar. 19.2.1970 (50 let)
    Asheville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Offer and Compromise
2018 V pasti času
2017 Bernard and Huey
2016 The Night Stalker
2015 Day Out of Days
2012 Last Day on Earth
The Cottage
2011 Joint Body
2010 Edgar Floats (TV film)
Freebie, The
Náměsíčný
2009 Tender as Hellfire
2008 Ninjové útočí (TV film)
One, Two, Many
This Is Not a Test
2007 Blahodárný venkov
Trust Me
2006 Eve of Understanding
Mission: Impossible III
2005 Darcy's Off-White Wedding
Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
2004 Larceny
2002 Swatters
Údolí stínů
2001 Mission
1999 Picture This
Černá a bílá

TV seriály

2020 Prodigal Son (TV seriál)
Like Father... (E20)
The Professionals (E19)
Scheherazade (E18)
další epizody (10)
2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Zpátky z Doveru (E05)
Prodigal Son (TV seriál)
Silent Night (E10)
Pied-A-Terre (E09)
Family Friend (E08)
další epizody (10)
Whiskey Cavalier (TV seriál)
První mise (E02)
2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
2017 Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (17)
2016 Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
další epizody (10)
2015 Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Rasputin (S05E08)
další epizody (21)
2014 Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
The Last Supper (S04E08)
Baby Made a Mess (S04E07)
další epizody (17)
2013 Skandál (TV seriál)
A Door Marked Exit (S03E10)
YOLO (S03E09)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
další epizody (23)
Myšlenky zločince (TV seriál) - herec, a.z.
Route 66 (S09E05) - a.z.
Brothers Hotchner (S08E23)
2012 Skandál (TV seriál)
Happy Birthday, Mr. President (S02E08)
Defiance (S02E07)
All Roads Lead to Fitz (S02E05)
další epizody (14)
Franklin a Bash (TV seriál)
L'affaire Du Coeur (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Through the Looking Glass (S08E03)
Run (S07E24)
Hit (S07E23)
další epizody (5)
2011 Working Class (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Soutěž krásy (S03E23)
Tara a její svět (TV seriál)
Wheels (S03E04)
The Full F**k You Finger (S03E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fly by Knight (E15)
Lovci duchů (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S05E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Cursed (S04E21)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Birthday Present (S02E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (8)
Private Practice (TV seriál)
In Which Charlotte Goes Down the Rabbit Hole (S01E06)
Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kráska a zvíře (S04E01)
Odložené případy (TV seriál)
Konec světa (S05E07)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Jeden z nás (S04E25)
Cvičná vražda (S04E18)
Skóre (S04E12)
2005 Médium (TV seriál)
Judge, Jury and Executioner (S02E07)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
2004 North Shore (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden nebo druhý (S01E21)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj nejlepší přítel se žení (S03E22)
Moje velká chyba (S03E20)
Mé milosrdné lži (S03E19)
další epizody (5)
Západní křídlo (TV seriál)
The Stormy Present (S05E10)
2003 Detektív (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Tři schůzky naslepo (S09E17)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Když upadneš v nemilost (S08E07)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood (S08E07)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 E! People’s Choice Awards 2019 (TV pořad)
2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
Daily Pop (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky