Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když matka jako dítě utekla z kultu, musí čelit své minulosti, když její zlověstní členové vniknou do jejího domu a pokusí se ukrást jejího osmiletého syna Davida. Nyní jsou dva na útěku, pronásledováni detektivem, který je odhodlán oba zachránit. Od jeho přerušeného únosu se u Davida něco změnilo a chlapec podlehl záhadné nemoci. V návaznosti na své mateřské instinkty, aby ho zachránila, se jeho matka dopouští nevýslovných činů, které ho udrží naživu, ale bitvu prohrává. Brzy se musí rozhodnout, jak daleko je ochotna zajít, aby svého syna zachránila. (Flekoun58)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (47)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film, který víceméně nevybočuje a celý jeho obsah, jsme již viděli jinde a jinak. Nicméně i přes jistou podobnost kterou jsem indentifokaval minimálně se třemi různými filmy. Oceňuji míru strašidelnosti a také tajuplnost, která nechává diváka na vážkách. Kdy až samotná závěrečná scéna rozkryje kde se nachází pravda. I když uznávám, že takový závěr byl stále na mém seznamu očekávaných konců. Potenciál značný, ale filmu tak nejvíce škodí jeho herecká nezajímavocst. 55-60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Těhotná holka uteče ze spárů kultu a po několika letech začne být její dítě, nyní už školou povinné, nějaké divné. Premisa nijak objevná, ale dostačující, technická stránka slušná, najde se i pár chuťovek a zahrané to také není špatně. Nicméně na to, aby film ukázal, že mateřská láska jde přes mrtvoly, je tu málo mrtvol a nejistota, jestli se nejedná o výplod chorého mozku, také nefunguje, protože je tu všechno až příliš jasné. Koukat se na to dalo v pohodě, ale od Kavangha jsem čekal něco víc. 60% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Súhlas s majom007. Ide najprv o sľubne sa rozvíjajúci sa horor, ktorý sa premení na niečo ako mysteriózny thriller. Radšej by som bol, keby tvorcovia ostali pri pôvodnej strašidelnejšej verzii, pretože postupom času tá atmosféra opadá a jediná, ktorej sa trocha bojíte, je o rozum prichádzajúca matka. A ešte sa trocha bojíte, že sa Emile Hirsch naučil hrať, ale to sa podľa predpokladov nenaplnilo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné atmosférické drama o mladé matce, která neutekla jako dítě z kultu, jak tvrdí zdejší překlad textu z IMDb, ale až v dospělosti, kdy byla těhotná. Rád bych zde napsal, které snímky film připomíná, ale čím méně toho budoucí divák ví, tím lépe. Každopádně i tak je třeba říci, že přes doslovný závěrečný obraz není zcela jasné, jak se věci mají. Zda se vše odehrávalo jen v rovině představ a fantazií, nebo zda šlo o skutečnost. Tahle nejednoznačnost mě bavila nejvíce. Napětí umocňuje výborná hudba, která sice občas zbytečně práskne, ale jako celek funguje. Film zaujme především menšinového diváka, což je vidět na hodnocení. A dojde i na gore, kdy takový pohled na sousedku s vybranými vnitřnostmi jistě potěší každého žánrového příznivce. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu som mierne prekvapený i šokovaný. Keď som si to troska odležal v hlave, tak som musel zvýšiť hodnotenie a to som bol skoro po celu dobu rozhodnutý dať priemerné 3*, ale uvedomil som si, že mal rozhodne na viac. Čakal som troska iný príbeh. Po prečítaní obsahu som myslel, že chlapec bude unesený a matka sa za to bude chcieť pomstiť. Až potom som zistil, že som si ho celkom dobre neprečítal. Film má dostal hlavne tajomnom, keďže do finále som nemal tušenie, aká z variant môjho konca bude správna a tých som mal niekoľko a myslím, že niečo podobne rieši každý divák pri tomto filme. Nevedel som či hlavnej hrdinke len jeblo a mala to všetko len vo svojej hlave alebo je to dielom sekty či ten, kto jej pomáha, nehrá na dve strany. Už dlho som nebol až v takej neistote, ale bal som sa, že koniec neprinesie odpoveď, ale chvalabohu, nestalo sa tak. Je tu krásne znázornené, čo všetko sme schopný obetovať pre svoje dieťa. Je tu niekoľko zaujímavých i efektných scén a príde i na krvavosť. Herecky je dobre zahraný a má niečo i z atmosféry, takže spokojnosť. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama