Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při ohlášení vlastního seriálu pro Boba Fettu jsem měl dost obavy, protože jsem si nemyslel, že by jeho postava (sic zajímavá) dokázala utáhnout celý seriál. Po první epizodě sice nejsem přesvědčený o opaku, ale pilot překonal má malá očekávání a byl docela slušnej. Seriál sází na nostalgii a retrospektiva do "co se stalo po sarlaccovi" funguje, byť je zde na můj vkus šedesátiletý Temuera na roli (tuším) o skoro polovinu mladšího Boby prostě starej. Bitka a hlavně parkour je bohužel trochu k pousmání - nebo zamračení...?  Není to špatné, ale odvařený (nutno podotknout, že dle očekávání) oproti Mandovi nejsem, třeba se s přibývajícími kapitolami Kniha rozjede a nabídne nějaké echt postavy, kdo ví. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní úvod, moc se sice nestalo (na to, že má seriál jen 7 epizod), ale snad jsme se alespoň dostali přes velkou část flashbacků a příběh bude pokračovat co nejvíce lineárně. Tím ovšem neříkám, že flashbacky byly jakkoliv nudné či nezáživné, ba naopak, na to, jak se Boba dostal ze Sarlacca čekáme dlouhá léta a vážně mě příběh zaujal, jen doufá, že jich bude míň a míň a do popředí se v následujících epizodách dostane spíše současný, post-Mando příběh. Temuera Morrison zatím válí, ono tu nejde o žádné extra herectví, ale jde z něj respekt a zároveň zvládá i ty jemné náznaky komedie v těch pravých místech. Ming-Na Wen dostala v prvním dílu velmi málo prostoru, snad se její role zvětší a bude víc, než jen bezduchá pravá ruka, ale pro začátek dobré. Zaujal mě nový kmen Tuskenů, jsou jiní než ti klasičtí, snad se o nich dozvíme více. Jinak efekty dobré, na zvířatech je poznat, že jsou digitální, ale jinak Mos Espa a všechno ostatní vypadá více méně realisticky, v podstatě stejná kvalita jako v Mandalorianovi.  Silnějších 7.5/10, takových 7.75... ()

Reklama

Gial_Ackbar 

všechny recenze uživatele

Badass predstavenie postavy Fetta, flashbacky počas batcovej kúry sú fajn nápad. Únik z útrob sarlacca bol vkusne nechutný a jeho výprava so sand people ukázala, aký vie byť drsný a odolný aj bez svojho brnenia. Scény so súčasnosti vhodne predstavujú nutnosť vybudovania si rešpektu na zločineckej scéne na Tatooine. Škoda za krátkosť epizódy. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v prvních minutách na mě vyflusli tolik nostalgie, že mě to upoutalo do křesla a já jen nehnutě pozoroval, co bude dál. Tohle rozhodně není pro milovníky Ality, Avatara, nebo jiných bezduchých kousků. Efekty a akce tu není alfou a omegou. Skutečný surový vesmír a Star Wars universum v plné své nahé kráse, to je to, co jsem cítil z prvního dílu. Bobův pokus o útěk, Bobův začátek coby vládce "podsvětí" na naší milované pouštní planetě. To vše bylo tak luxusně surové, až jsem nevěřil vlastním očím. Parkour asiatku doslova miluju. Dokonale sexy, dokonale ohebná, dokonale dokonalá. Hodí se k Fetovi jako perfektní kontrastující doplněk. Nikdy dřív jsem si nevšiml, jaké mají Rodiani prsty. A nechápu, že jako rasa byli schopni s těma přísavkami vůbec nějakého technologického pokroku. Celkově, nejlepší Star Wars, co jsem za dlouhou dobu viděl! ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych i pět hvězdiček, protože si myslím že se na ně postupně dostaneme, ale zatím bohužel nemůžu. Námět i využití postav a světa SW je v pořádku, velmi citlivě jsou zpracovány i flashbacky, ale zatím chybí ději dostatečná hloubka. Na úvod dobré, ale čekám, že se zlepši buď epizodní zápletky a nebo to začne táhnout hlavní dějová linka. PS: hudba opět super. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)
  • Název epizody je referencí na stejnojmennou knihu Roberta Ansona Heinleina z roku 1961. (LostRaven)

Reklama

Reklama