Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nám jasně dává vědět, co můžeme očekávat od druhého hraného SW seriálu. A asi bez překvapení se tady jede ve stejném duchu jako v případě Manda. Epizodní questy, zajímavá vizuální stránka a občas pocit, že se na obrazovce téměř nic neděje. Fanoušci Mandaloriana budou spokojení, pokud jste ale u něj brblali, tak budete vědět, do čeho případně půjdete již podruhé. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano… zahájení tam kde ho opustila IV epizoda (moje nejoblíbenější), bylo velice vkusné. Takže prvních 5 minut na plný počet. Pak to ale začalo zvláštně drhnout (Mandalorian měl nástup rozhodně lepší). Prostě ten časový skok dojem zbytečně zabil. Ze zajímavého začátku, místo intenzivní sledování co bylo “tenkrát” se zbytečně dějově skáče. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně krátkej pilot. 2/3 dílu nám vyspoileroval trailer, což je asi i nakonec dobře. Boba Fett strašně nevýraznej a silně doufám, že v následujících dílech ten "respekt" bude cítit, přeci jen, má se jednat o nejobávanějšího bounty huntera (ačkoliv to zatím vypadá, že ho nikdo nezná) v galaxii. Každopádně dostání se ze Sarlacca jenom vlastními rukami, to je Boba kterého znám. No, uvidíme co nás čeká v následujících dílech, ale toto byl poměrně nic neříkající díl. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplné dojmy. Moc se mně libilo navázání na starou dobrou trilogii. Flash backy super. Ale proboha proč tam musel dát šestinohou příšeru? to ten slabý scénář nezachrání. A ti nindžové už vůbec ne. Tam, kde navazuje a pokračuje ve SW universu super, ale hlavně nevymýšlet něco nového. Uvidíme jestli se ta nuda rozjede. ()

Say 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sžít se s hlavní postavou, která se neschovává pod maskou je mnohem jednodušší. Chtělo by to méně badass scén, které ve výsledku působí trošku trapně a casual (od Disney asi nelze čekat víc). Neuškodilo by přiznat prvky typické pro western - méně střihu, delší záběry. Představení fenomenální, zdejší hlavní postavy bylo v Mandalorianovi naprosto famózní, tak snad to rozvinou, jsem zvědavý. Mohlo by to překonat samotného Mandaloriana, pokud jednotlivé díly bude propojovat kontinuální příběh a nebude to rozkouskované. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Epizóda dáva odpoveď na otázku, ktorú si fanúšikovia Star Wars kládli celé desaťročia – čo sa stalo s Boba Fettom po páde do tráviaceho ústrojenstva Sarlacca? Či prežil, to sme sa dozvedeli už v seriáli Mandalorian (od r. 2019), no celý priebeh udalostí sa odhalil až teraz. (ČSFD)
  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)
  • Čtyři psí roboti jsou ve skutečnosti roboti známé průkopnické americké firmy Boston Dynamics. (UncleMorty)

Reklama

Reklama