Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (69)

jx2004 

všechny recenze uživatele

Sci-fi (no dobře, možná spíš fantasy), poušť, dlouhé záběry, perfektní vizuál, skoro se nemluví. To už jsem kdesi viděl... A je to opět absolutní špička. Tak jen ať to nesklouzne k nějaké akční blbůstce. Ne, že bych žádnou akci nechtěl, ale pokud si to bude držet atmosféru a gradovat, budu nadmíru spokojen. This is the way... ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně krátkej pilot. 2/3 dílu nám vyspoileroval trailer, což je asi i nakonec dobře. Boba Fett strašně nevýraznej a silně doufám, že v následujících dílech ten "respekt" bude cítit, přeci jen, má se jednat o nejobávanějšího bounty huntera (ačkoliv to zatím vypadá, že ho nikdo nezná) v galaxii. Každopádně dostání se ze Sarlacca jenom vlastními rukami, to je Boba kterého znám. No, uvidíme co nás čeká v následujících dílech, ale toto byl poměrně nic neříkající díl. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nám jasně dává vědět, co můžeme očekávat od druhého hraného SW seriálu. A asi bez překvapení se tady jede ve stejném duchu jako v případě Manda. Epizodní questy, zajímavá vizuální stránka a občas pocit, že se na obrazovce téměř nic neděje. Fanoušci Mandaloriana budou spokojení, pokud jste ale u něj brblali, tak budete vědět, do čeho případně půjdete již podruhé. ()

dO_od

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Uf, půl hodiny a já měl chuť přetáčet. Co jiného ale čekat od pětistránkového scénáře a přesně zero zajímavých postav. A když už nevíš co (v první epizodě), přihoď tam monstrum. Leaky a teorie mě namlsaly, že by to nemusel být stejný průšvih co Mandalorian, a já na to zase skočil. Poslední roky jsou pro mě coby fanouška Star Wars fakt tvrdý. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych i pět hvězdiček, protože si myslím že se na ně postupně dostaneme, ale zatím bohužel nemůžu. Námět i využití postav a světa SW je v pořádku, velmi citlivě jsou zpracovány i flashbacky, ale zatím chybí ději dostatečná hloubka. Na úvod dobré, ale čekám, že se zlepši buď epizodní zápletky a nebo to začne táhnout hlavní dějová linka. PS: hudba opět super. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Název epizody je referencí na stejnojmennou knihu Roberta Ansona Heinleina z roku 1961. (LostRaven)
  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)
  • Epizóda dáva odpoveď na otázku, ktorú si fanúšikovia Star Wars kládli celé desaťročia – čo sa stalo s Boba Fettom po páde do tráviaceho ústrojenstva Sarlacca? Či prežil, to sme sa dozvedeli už v seriáli Mandalorian (od r. 2019), no celý priebeh udalostí sa odhalil až teraz. (ČSFD)

Reklama

Reklama