Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Tohle je Star Wars. Tohle je prostě Star Wars ve své nejlepší současné formě., Bryce Dallas Howard má zatím perfektní skóre. Po více než roce jsme se vrátili k příběhu Dina Djarina a během jedné epizody stihli tvůrci dohnat celý jeho příběh od té doby, co jsme ho neviděli a zároveň nastínit jeho mentální rozpoložení, motivaci a plány. Dočkali jsme se také jedněch z nejzajímavějších záběrů ve Star Wars za dlouhou dobu, například ten long take v prstencovém městě na začátku či během finálního letu. Právě závěrečná scéna mě málem dovedla k slzám - průlet skrz Beggar’s Canyon, lokace z epizody I kde jsme více než 20 let nebyli, a vůbec celý testovací let v N-1 byl prostě nádherný. Do toho spousta odkazů na Star Wars lore (BD poprvé v live action!) a návratů postav, které zde nejsou jen aby sloužily jako fan service, nýbrž jsou důležité pro Dinův příběh, několik výborných akčních sekvencí, CGI vypadá lépe než kdy předtím (tedy v rámci Mandoverse), a samozřejmě nastínění následujícího dění. Nabízí se samozřejmě kritika, že v epizodě seriálu o Boba Fettovi nebyl Boba Fett. Souhlasím, že je to poněkud zvláštní, na druhou stranu nám bylo slibováno Mandalorian 2.5 a toho se také zřejmě dočkáváme. Doufám, že příští epizoda nebude opěz kompletně věnována Dinovi (zatím to tak trochu vypadá), pak by totiž už opravdu ukradl show pro sebe a to si Boba nezaslouží, ale to zatím nelze soudit. Epizoda 5… 9/10. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle čekal asi málokdo z nás. Celý díl bez Boby a de facto začátek třetí Mandaloriana dorazil o několik měsíců dříve. Luxus! Osvětlení historie okolo Mandaloru, dědictví Vizsly a Temného meče, BD droid, stíhačka Naboo a závody kluzáků. Znovu to byl fan-servis jako prase, ale vše nám bylo podáváno s takovou lehkostí, že mě normálně i bavilo, jak půlku dílu staví loď. Jsem rád za takovou epizodu, i když absolutně netuším, jak toto může pomoci seriálu The Book of Boba Fett. Fanoušci Manda jásají, ale asi si stojím za tím, že toto měla být první epizoda třetí řady.... ale co už. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Jedna ze zbraní, kterou Mandalorian (Pedro Pascal) vkládá do cestovní bedny, je FP-45 Liberator – druhoválečná pistole určená pro odboj. (UncleMorty)
  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama