Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když zatím nejlepší epizoda seriálu je epizoda, která patří k seriálu úplně jinému, je něco velice špatně. Ano, návrat Manda je super, ultimátní fan-service asi potěší (i když osobně se mi už lehce přejídá, ale BD i finální let cením) a esence Hvězdných válek z toho vyloženě čiší, avšak je to zároveň poněkud smutné. Takže jako samostatná epizoda super, optikou celého The Book of Boba Fett nešťastné a dělá to akorát medvědí službu. ()

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

karlosss18 

všechny recenze uživatele

(POZOR, LEHKÉ SPOILERY!!!) Jakoby dost nadprůměrný díl, ale fakt mínus za mě je to, že je to seriál o Fettovi a celý to dali Mandovi. Tomu vůbec nerozumím. Kór když má tedy tahle první série celkově jen sedm dílů. Normálně bych dal 4*, ale za tuhle dehonestaci si to zaslouží jen tři. Návrat ke Groguovi je taky trapný, hned první díl Manda(Fetta) a on chce okamžitě, bleskurychle za svým malým kámošem, pro kterého má i vyrobený obleček na míru. :D Hm, dóóbrý zase, zase tak moc Mandaloriana nežeru. Ještě by ho mohli posléze fláknout do nového SW filmu, protože to teď přeci běží, je to v kurzu...OMG Zase něco podstatného, kde Disney šlápl vedle, bohužel. ()

lookin328 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane bože! Ano! Největší Star Wars feeling od Pomsty Sithů. A můžete mi říkat kdo chce, co chce, že to je seriál o Fettovi a tohle byl Mandalorian…No a co? (SPOILERY) Darksaber, nová architektura (aspoň já to město neznám, je možné, že je z nějaké hry, kterou neznám), Mandalore čistka, souboj o vůdce Mandaloru, bojová stíhačka Naboo (tak co, byla Anakina?), kaňon ze závodu kluzáků, Nová Republika…tohle mělo všechno, co já jako fanoušek od Star Wars chci. Pilot k 3. Sérii Manda za 5 z 5, a teď se poďte pomlátit s těma Pykama. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Během testovacího letu Mandaloriana můžeme vidět, že v úseku, kde Anakin (Jake Lloyd) vylétl z kluzákové dráhy, je brána i po letech pořád rozbitá. (UncleMorty)
  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)
  • Když Impérium zjistilo, že nedokáže ovládnout Mandalore, spustilo jednu z nejhrůznějších operací Impéria „Velká čistka Mandalore“. Celá operace vyeskalovala vybombardováním desítek městských kopulí a povražděním přeživších pomocí bezpečnostních droidů série KX pod dohledem Imperiálních sondážních droidů. Tato operace nesla název „Noc tisíce slz“ a byla poslední tečkou a definitivním rozprášením mandalorských sil, které se musely začít skrývat po celé galaxii. V té době také Moff Gideon získal od Bo-Katan Darksaber. (Veskoslav)

Reklama

Reklama