Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajemství jsou odhalena a Boba Fett se dozví novou informaci. (Disney+)

Recenze (68)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť čisto emočný doják. Grogu, Luke, Mando, Ashoka, R2. Fanúšikom sa na to určite dobre pozerá. V druhej polke návrat k zápletke na Tatooine s asi sekundovým výstupom Boba Fetta. V tejto fáze je ťažké stotožniť sa s názvom seriálu, keďže Boba tu nehrá ani druhé husle a pôsobí to skôr ako Mandalorian séria 2.5. Aspoň sa však vrátil westernový nádych, ktorý bol pomerne výrazný a dobre fungoval v niektorých epizódkach Manda. Ako predkrm pred finálnou časťou ušlo. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co k tomu říct. Výborný návrat k trochu jinému seriálu a upřímně by mi nevadilo, kdyby to takto i zůstalo. Jen je prostě škoda, že si Boba získal takovou pozici, že kdykoliv se k němu vyprávění vrátí, divák je tak trochu rozčarovaný. No, já jen doufám, že se vrátíme k jeho badass charakteru z Mandaloriana, protože tady mi prostě přijde o dost sentimentálnější, než bych u nájemného lovce čekala. Přeci jen, jak ukazuje jiný bounty hunter, tyhle dvě vlastnosti jde velice dobře skloubit dohromady, aniž by se sklouzlo ke zvláštnímu kýči. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Mandalorianovo intermezzo.. A pomalu snad i rezignace na vlastní seriál. Opět se ukazuje řada postav z původního seriálu, velkým lákadlem je Luke a vůbec celý ten Jedi training. Moje zmatení roste a současně se tak nějak netěším, s čím přijde poslední epizody která se už tak nějak musí věnovat Bobba Fettovi. Tentokrát už to ani není to opojení aury okolo Mandaloriana, ale obyčejné pokračování Grogguovy linky, který nemá s Bobbou ale vůbec nic společného. Nebylo to tak svěží jako před týdnem, už to působilo utahaně a že by se tam něco dělo, se říct nedá. Kvalitu tomu neupřu, jen nepochází z tohoto příběhu.. Finále už se určitě bude věnovat jen Bobba Fettovi, o tom jsem přesvědčený, avšak bude to po takové odmlce fungovat? ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší díl Boby Fetta. Je trošku paradox, že v těchto dvou epizodách si Fett ve svým seriálu absolutně nezahrál. Jenže Book of Boba Fett není tak úplně jen o Fettovi, ale o provázanosti s příběhem Mandaloriana a částečně i jako příprava na 3 sérii Mandy. Takže za mě super. Co si ale Grogua vybere, na to si musíme počkat. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem prečo je aj táto epizóda skôr Mandalorian 2.5 ako Boba Fett. Epizóda to samozrejme nie je zlá a asi kvôli Hamillovi je to najlepšie hodnotená epizóda z celého seriálu, ale mňa to až tak moc nevzalo. Chcem ulice Mos Espa a boj o nadvládu. Nie výcvik Jediho. 70% Disney plus ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Lovec odměn, který se objeví na konci epizody, není nikdo jiný než Cad Bane. Ten debutoval v Klonových válkách (od r. 2008), kde mimo jiné vzal i mladého Boba Fetta do svého gangu. Objevil se také v The Bad Batch (od r. 2021), kde lovil Omegu, poslední čistý genetický klon přímo z genetické šablony Jango Fetta. Bobba byl první. (Veskoslav)

Reklama

Reklama