Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priemerná minutáž je 25 minút. Skvelá voľba. Nie je tu priestor pre zbytočné odbočky. Ano, sú tu, ale sú k veci. Prvý diel Vás hodí do sveta kuriev. Následne sa stane niečo, čo už nejde zobrať späť a nezastaviteľne sa rozbehnú kolesá osudu. Následne každým ďalším dielom zisťujete viac a viac o účastníkoch zájazdu. Prečo sa stali kurvami, čo si myslia o zákazníkoch, akých zákazníkoch majú, ako znášajú kurvenie sa. Všetko je svižné, rádoby akčné (ono sa väčšinu času len vyhrožuje), rádoby vulgárne (to čo ukážu nie je nič, čo by zásadne vyčnievalo z priemernej tvorby Netflixu). Vďaka ultra krátkej minutáži to však všetko bez problémov zožeriete. Po 6 dieloch si hovoríte, že dostávate pohodové 3*. Bohužiaľ záver sa snaží vzdelávať, moralizovať. Ja nesledujem dokument o kurvách, ja sledujem akčný, štýlový, miestami vtipný seriál, tak mi prosím nevnucujete hodiny etiky. Inak veľká škoda, že tvorcovia oveľa viac netlačili na humor. Kde to totiž urobili, tak to fungovalo skvelo. Za mňa veľké premrhanie potenciálu v rámci čierneho humoru. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Těžko něco napsat... Už od začátku to je hodně obtížný seriál na překousnutí, protože si úplně nejsem jistý, že hlavní postavy ve stylu 3 šlapek, které se tak nějak plahočí světem, "utíkají" před gangem pasáků a vlastně se neděje okolo nic moc jiného, by mě mohly vtáhnout. Je to takové nijaké, bez emocí a bez schopnosti se přiblížit k hlavním postavám nebo jim fandit a ve výsledku to prostě divák jenom sleduje, ale v duchu jej to ani moc nezajímá. Poslední dva díly vynechám, protože mě to jednoduše nebaví a ačkoliv někdo si v tomhle zálibu najde, pro mě to bylo nekončící peklo (ještě že díly jsou jen 30minutové...). ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Bylo to španělské, divoké, od tvůrců "Papíráče", pro chlápky nepochybně i sexy, ale mně se to vlastně ani moc nelíbilo. Prostě to na mě nefungovalo. "Moudra" šéfa bordelu, Romea, mě nijak neoslňovaly, o postavy jsem se nebála - a hlavně, když už to mělo být jakoby crazy ulítlé, čekala jsem, že se aspoň zasměju. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

La Casa de Puta!! 3 hodinová pánská erekce a Jízda jak Prase! Tvůrci stojící za La Casa de Papel vyměňili banku a lupiče za bordel a štětky a je to výborný, byť nic pro feministky, jelikož z ženských zde jsou pouze prostitutky a z chlapů pasáci, takže těm se bude toho protivit tady dost, za mě však Guilty Pleasure jak má být. Chvílemi mi seriál připomínal Rape and Revenge snímky ze 70. let ze Španělska s občasným pomrknutím na Grindhouse a dá se říct, že i jistá exploatace žen je zde vykreslená v té nejšpinavější podobě. Příběh je sám o sobě jednoduchý, 3 šlapky utečou ze spárů svého pasáka a ten vysílá své gorily, aby je chytil, avšak samotný scénař je na velmi vysoké úrovni. Samotné dialogy jsou neskutečný masakr, pokud Vás fascinovali dialogy v Money Heist, tak tady si je užijete taky. Detailní rozbor života prostitutek v tom nejhorším světle, hromada zajímavých informací, že jsem si musel vzít papír a některé hlášky si vypsat, ano až tak moc jsem byl fascinovaný a hlavní postava pasáka si bere to nejlepší z Berlína, co se týká výkonů i mouder. Při sledování jsem zaznamenal několik easter eggů na Money Heist a režisérův rukopis je zde prostě znát. Intenzita, gradace, napětí, HUDBA!! ( Po skončení seriálu se můj playlist navýšil o dalších 20 titulů), vizuál, styl, šmrnc, důraz na detaily, nervydrásající cliffhangery a samozřejmě nádherné Španělsko-Argentínské prostitutky, na které se nejde prostě vynadívat. Díky krátkým dílům to celé frčí jak sviňě a při konci jsem si akorát řekl. Chci víc a to je jediný důvod proč nedávam plný počet, 3 hodiny mi nestačily. Ultimátní hláška na závěr:Za všechny velký životní úspěchy vděčím svému péru. Vše, co jsem vybudoval pramení z kreativní a inspirativní síly mého penisu. Lidi tvrdí, že myslet ocasem není správná věc, jenže právě to je dovedlo k největším výkonům. Proč jel Kryštof Kolumbus do Ameriky? Protože věděl, že tam bude moct ojet tolik indiánek, kolik bude chtít. Největší francouzské ikonoklasiky vznikaly v bordelu. Řecké sousoší Tři Grácie, Goyova Maya. Můžete si ho honit napříč celými dějinami umění. I Armstrong letěl na měsíc jen proto, že věděl, že pak bude na Zemi nonstop šoustat. Klády hýbou světem! 8.5/10. !! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem normálně, říkal sem si, že si dám jednu epizodu, to abych věděl jaké to je a než jsem se nadál, už sem v sobě třetí epizodu a následovala čtvrtá. Tenhle seriál fakt těžce boduje a to hned v několika směrech, je tad šestice herců, kteří hrají uvěřitelné postavy a každá z těch postav, má hloubku a nějakou osobnost. Vývoj děje je těžké odhadnout dopředu, protože tady sou takové veletoče, že na to nestačí ani všechen kokain na celém světě a to je další věc, která mně na tom fakt bavila. A v neposlední řadě, je třeba zmínit, že tenhle seriál nikomu nenadržuje, všichni tady mají nějakého kostlivce, hřích a nebo něco, na co nejsou pyšní. Původně sem si myslel, že první série bude takový zábavný guilty pleasure, ale spíše je to taková vážnější Mexická telenovela, za to druhá série je spíše temný thriller, kde sem začal i vážně bát o postavy. Romero v tomhle směru je tedy Pán zaporák, který se neštítí vůbec ničeho od vraždění, vyhrožovaní a nebo manipulování s Moisesem. Trochu mně mrzí, že je to tak krátké, u některých dílů, sem si říkal že by šli natáhnout a víc z toho vyždímat, to všechno, protože v tomhle směru, tvůrci mají nápady, sou kreativní a jdou do toho na tvrdo, takže všechno je tady černé na bílém a tak to má být. No a pak mně mrzí neuzavření děje, protože.....to prostě nejde takhle ukončit, doufám ve třetí sérii. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama