Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Priemerná minutáž je 25 minút. Skvelá voľba. Nie je tu priestor pre zbytočné odbočky. Ano, sú tu, ale sú k veci. Prvý diel Vás hodí do sveta kuriev. Následne sa stane niečo, čo už nejde zobrať späť a nezastaviteľne sa rozbehnú kolesá osudu. Následne každým ďalším dielom zisťujete viac a viac o účastníkoch zájazdu. Prečo sa stali kurvami, čo si myslia o zákazníkoch, akých zákazníkoch majú, ako znášajú kurvenie sa. Všetko je svižné, rádoby akčné (ono sa väčšinu času len vyhrožuje), rádoby vulgárne (to čo ukážu nie je nič, čo by zásadne vyčnievalo z priemernej tvorby Netflixu). Vďaka ultra krátkej minutáži to však všetko bez problémov zožeriete. Po 6 dieloch si hovoríte, že dostávate pohodové 3*. Bohužiaľ záver sa snaží vzdelávať, moralizovať. Ja nesledujem dokument o kurvách, ja sledujem akčný, štýlový, miestami vtipný seriál, tak mi prosím nevnucujete hodiny etiky. Inak veľká škoda, že tvorcovia oveľa viac netlačili na humor. Kde to totiž urobili, tak to fungovalo skvelo. Za mňa veľké premrhanie potenciálu v rámci čierneho humoru. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem se k tomu náhodou a díky krátké stopáži jsem to dokoukal. Je to španělský seriál od tvůrců Papírového domu. Vypráví to příběh tří prostitutek, co zmrzačí svého pasáka a pak se snaží utéct. Není to žádné intelektuální dílo, a v každém díle jsem několikrát kroutil očima a nevěřil jsem, co za opravdu hloupé dialogy vypouští hrdinové z úst. Vrchol byl extrémně nelogické jednání postav. A teď ta pozitivní část. Dobře se na to kouká, je to poměrně svižné, a místy je to extrémně přepálené, že mě to celkem i bavilo. Pokud máte volných 200 minut a nechce moc přemýšlet, tak to zkuste. 5/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

upřímně sem si nebyl jistý jestli seriál od "tvůrců La Casa De Papel" je plus a nebo mínus.Pokud by totiž byl od tvůrců posledních dvou řad LCDP byl by to rozhodně mínus.A SkyRojo je někde uprostřed.Chvílemi je to extrémně blbý až otravný a chvílemi zase zábavný a dobře se na to kouká (na čemž mají velký podíl hlavní hrdinky).Nejednou mi to připomnělo Bitch Slap,což je skvělý guilty pleasure a tohle k němu zase nemá tak daleko.Uvídíme co druhá řada,pokud bude...60% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Bylo to španělské, divoké, od tvůrců "Papíráče", pro chlápky nepochybně i sexy, ale mně se to vlastně ani moc nelíbilo. Prostě to na mě nefungovalo. "Moudra" šéfa bordelu, Romea, mě nijak neoslňovaly, o postavy jsem se nebála - a hlavně, když už to mělo být jakoby crazy ulítlé, čekala jsem, že se aspoň zasměju. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal trochu akčnější, krvavější a cyničtější, ale tempo a holky mi to vrchovatě vynahradili. Díky krátké stopáži jednotlivých dílů se člověk takřka nestihne nadechnout a tvůrci chrlí jednotlivé scénky s neskutečnou kadencí. A když trošku zvolní, může se člověk dívat na trojici luxusních šlápot, přičemž každá je svým osobitým způsobem nehorázně sexy. Mě učarovala Verónica Sanchez, která je ve svých třiačtyřiceti naprosto k sežrání. Přesně tohle je ten typ seriálu, který si zaslouží označení "Chlapi sobě". 80% ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama