Reklama

Reklama

Black Friday

Trailer 1

Obchod s hračkami sa chystá na deň, ktorý je snom všetkých obchodníkov a nočnou morou všetkých ich zamestnancov. Tento Black Friday bude výnimočný, pretože zákazníci si okrem peňazí a bojovej nálady prinesú aj neznámu infekciu, ktorá ich mení v beštie. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kvůli Campbellovi jsem čekal nějako ashovinu a možná byl takový i záměr, ale moc to nevyšlo. Příliš nefunguje humor, což měl být základní stavební kámen, málo gore a navíc je mizerné a pokud přišlo na nějaké efekty, propadl se film do těch nejhlubších asylumáckých sklepení. Jakž takž ušly masky a sem tam se našlo pár alespoň průměrných scének, ale jinak bída. Ani herci mě nenadchli, což platí i pro výše zmíněného Bruce. Celkově další zbytečnost. 25% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Troška sa hanbím, lebo až pri písaní tohto komentára som si všimol, že tu hral i Ash alias B. Campbell. Tie fúziky má nejako zmiatli. Film sa neberie moc vážne a to je super, ale zas niektoré sceny, čo mohli byt aspoň vtipne boli utopene vo fádnosti a triviálnosti. Ale zas masky sa mi celkom páčili, len škoda toho prepáleného monster konca, to bolo už naozaj prestrelené. Keď niečo také robím, mám mat za sebou i riadnu finančnú injekciu, čo v tomto prípade veruže nebola. Ako komédia zlyhala, ale ako scifi hororová jedno hubka vobec nie. Bavil som sa, takže pohodové 3* odo mna, môže dostáť. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer pôsobil celkom vtipne, ale filmu práve poriadna dávka humoru strašne chýba. Vďaka tomu aj napriek krátkej stopáži film nudí od začiatku do konca. Postavy sú nezaujímavé, zopár béčkových hviezd tu je obsadeným mimo svojho typu, takže je prakticky jedno, že sa tu objavia. Filmu to nijak nepomôže. Jediné, čo za niečo stojí sú nechutné gore scény plné slizu a vnútorností. Kto má rád takého pochúťky, tak si ich tu užije do sýtosti. Či už CGI alebo praktické efekty sú na solídnej úrovni a sem tam sa vydarí aj nejaká ľakačka. Takže celkovo podpriemerná hororová akože komédia s ok gore nechutnostiami. 4/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Už si ani nepamatuju kdy naposledy jsem viděl povedenou hororovou komedii. Tuhle do nich rozhodně počítat nemůžu. Co se týče komediální stránky - ani jednou jsem se nezasmál. Po hororové stránce je na tom film o něco líp i tak je to ale slabota. Příběh je triviální, postavy nesympatický( nebo alespoň já jsem ve filmu nenašel nikoho s kým bych mohl sympatizovat ) a Bruce Campbell je tady jen jakousi trapnou a nedůležitou figurkou, která podle mě jen měla lidi přilákat k tomuhle filmu, kterej ale podle mě nenabízí nic ( ani jednu scénu ) na co bych si za dva dny vzpomněl. Hodně slabý 2 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, kdy jsem zaregistroval výskyt tohoto filmu, ale nevím proč, měl jsem ho zaškatulkovaný jako zombie komedii. Pořád jsem ho odkládal, ale zrovna jsem dostal chuť na něco podobného a k mému překvapení zde sice šlo o nákazu, ale poněkud jiného ražení. Sám jsem v minulosti pracoval v obchodu a tak vím, jak lidi dokáží být nepříjemní – agresivní. No zaměstnancům jsem nezáviděl, hlavně když v USA je Black Friday opravdu „masakr“.    Dalším velkým lákadlem byl sám Bruce Campbell, můj oblíbený herec, leč ten tu hrál vedlejší roli a hlavně zde figuruje především jako producent. I tak šlo o mazaný marketingový tah, protože si nebudeme nic nalhávat, tento film zas až tak dobrou a kvalitní podívanou rozhodně není. Herci a herečky si nevedli zas až tak špatně, některé postavy byly správně praštěné a začátek filmu mě dokázal docela navnadit. Stejně tak i některé hlášky či morbidní situace pobavily. Bohužel samotný závěr to dost pokazil a stejně tak i některé nepříliš povedené speciální efekty.    Přitom masky zmutovaných lidí nevypadaly vůbec zle. Některé mord scény taky stojí za pozornost, ovšem finální boss parazit a jeho zneškodnění, jo to už stálo za pováženou. Digitální hnus, zbytečné natahování děje a přitom to všechno bylo tak pěkně rozehrané. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Poslední dva dny se natáčelo výhradně venku, kde také proběhlo finále filmu. Štábu přálo štěstí, jelikož po skončení se státem Massachusetts prohnala sněhová bouře, která způsobila kalamitu. (HellFire)
  • Natáčelo se v prostorách bývalého Babies R' Us, což je americký prodejce hraček, potřeb a oblečení pro děti. (HellFire)

Reklama

Reklama