Reklama

Reklama

VOD (1)

Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit svoje temné tajemství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (277)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mrzí, že mi někdo před filmem prozradil podstatu ony záhadné nemoci: To však naštěstí nakonec tolik nevadilo a já si byl stále schopen dílo náležitě užít. Nebylo zde mnoho strašidelných pasáží, ale akční části byly bezchybně natočené a atmosféra byla tak tajemná, že jsem se zatajeným dechem netrpělivě čekal, co se odehraje v každé nadcházející scéně. Nejvíce však na díle oceňuji vykreslení jednotlivých postav a odhalení jejich pravého sobeckého ,,Já" během krize. To vedlo k postupnému stupňování této už tak vyhrocené situace a parádní masakr na závěr. Film byl velice napínavý a v zásadě mne velice bavil. Nicméně , přestože se dílo od začátku neslo v duchu pěti hvězd, doufal jsem, že se konec trochu více vyhrotí a můj dojem finále mírně pokazilo. Momentálně se rozhoduji v rozpětí 4-5*. 81% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To by starej Stoker a Hailey asi čubrněli, co se dnes točí za filmečky ! :-). Musím uznat, že mně to tak do první půlky vyoženě bavilo. Letadlo to je většinou dost malý prostor pro dost velká dramata ať už jde o teroristy (tady byli naštěstí muslimové ty hodní), nebo různé defekty v rámci kterých se volá May Day... Jenže tak někde od druhé půlky to trochu začalo haprovat, nelogičnosti se kupily jedna na druhou až to začalo být mírně překombinované. Naštěstí dnešní děti si rozumí s technikou jak nikdo a já se skoro divím, že hošík s tím čtyřmotorákem nepřistál sám. Už jsme tu v letadlech měli lecos od hadů po zombie nákazu, ale toto tu myslím ještě nebylo. Co potěšilo byla hojná účast našich ať už v rámci štábu, tak v rámci obsazení kaskadérů a herců. Dávám za 3 kousance. * * * ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Upíři jsou mou starou filmovou láskou a ta jak se říká jen tak nerezaví. Řekl jsem si, a i kdyby to byl propadák, tak mě bude hřát u srdéčka fakt, že se to celé převážně natáčelo u nás v ČR. Naštěstí brak to rozhodně není a já si film po většinu času náramně užíval. Atmosféra parádní a nebýt toho až moc akčního závěru, tak to bude snad i za více hvězdiček :) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Námět celkem dobrej, navdadí, začátek taky není špatně rozehranej, ale celkově je to takovej velkej šedej ničím nepřekvapující / ohromující průměr. Postupem času prostředí i herci působí ne úplně věrohodně, hlavní záporák je vyloženě přehravající šašek k popukání a ani závěr vlastně nic moc neříká. Vztah matka-syn nedotaženej, pak už není kde brát, 4-5/10 max. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je to definitívne. Scenáristom došli všetky aspoň trochu normálne nápady, aj na horory. Toto je bieda a spracovanie nie je o nič lepšie. Otravné decko kazí každý zárodok slušnejšej atmosféry, postavy sa chovajú typicky dementne a masky sú také odfláknuté, že pri každom zábere na herečku vidno, že ma na ksichte prilepenú masku. Kde na tieto B-čkové blbosti Netflix chodí? A inak, v tom Škótsku majú krásne zasnežené hory. :-D ()

Galerie (8)

Zajímavosti (12)

  • Letadlo do New Yorku má mít podle palubního hlášení mezipřistání v Římě. Na monitoru, kteří mají cestující před sebou, je ale vidět, že letadlo míří přímo na západ. (blueskin)
  • Když velitel zásahu informuje o sniperech, tak na ně ukazuje rukou. Kdyby ho pozoroval nepřítel, tak mu vyzradil polohu všech střelců. (PROCESOR)
  • V propagační brožuře jsou vyznačena místa pro nouzový východ, ale nejsou tam vyznačena místa pro údržbu, jako např. jak se dostat do zavazadlového prostoru. (PROCESOR)

Reklama

Reklama