Reklama

Reklama

Ztracené město

  • USA The Lost City (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spisovatelka Loretta Sageová (Sandra Bullock) píše úspěšné romány, které se odehrávají na těch nejexotičtějších místech. Že prakticky nevystrčí paty ze svého bytu, je vedlejší. Dalším paradoxem je fakt, že jejího dvorního hrdinu, okouzlujícího dobrodruha Dashe, ztělesňuje na obálkách jejích knížek velmi nepraktický ňouma Alan (Channing Tatum). Je sice sexy, ale k ničemu, a to ho dost trápí. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář (Daniel Radcliffe) spisovatelku unese přímo před jeho očima. Tenhle člověk si totiž vzal do hlavy, že Loretta ve své poslední knize detailně popsala cestu k mýtickému Ztracenému městu, v němž se ukrývá poklad nedozírné hodnoty. Než se Loretta naděje, sedí v letadle, které ji převáží na exotický ostrov kdesi v Atlantiku. „Kluk z obálky“ Alan se rozhodne svou autorku zachránit, ale vědom si svých limitů, přibere na cestu osobního trenéra, opravdového dobrodruha (Brad Pitt). Společnými silami se jim sice podaří vyprostit Lorettu ze spárů únosců, ale tím jejich dobrodružství uprostřed tropické džungle zdaleka nekončí. Naopak, právě začalo. A bude stokrát šílenější než ta, o kterých se Loretta rozepisuje na stránkách svých bestsellerů. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (465)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Z komerčního hlediska skvěle vykalkulovaný a vysoustružený studiový produkt, který nikoho neurazí, ale zároveň nemá absolutně žádné ambice přinést jakkoliv výjimečný nebo aspoň lehce nadprůměrný divácký zážitek. Kamenně strnulý horní ret a dokonale vyhlazené tvářičky Sandry Bullock mě z děje docela vytrhávaly, stejně jako úplně marný záporák v podání Daniela Radcliffa, jenž se jako herec sice snaží seč může, ale castingový omyl tím nespraví. Pusťte si radši třeba po letech znova výbornou Honbu za diamantem, Ztracené město je jen naleštěná komerce vhodná leda k žehlení. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Po Uncharted tu máme další dobrodružný film, tentokrát připomínající slavnou Honbu za diamantem od Roberta Zemeckise. A nijak nevadí, že Ztracené město má za cíl hlavně pobavit. Alespoň v mém případě se to povedlo. Po dlouhé době jsem se v kině smál nahlas, užíval si přepálených výkonů Daniela Radcliffea a Brada Pitta, pokochal jsem se nádherným tělem Channinga Tatuma, který si navíc ze sebe umí udělat srandu, a Sandra Bullock mě taky docela bavila. Potěšily i krásně nasnímané lokace Dominikánské republiky, svižné režijní tempo a parádně ulítlý písničkový soundtrack. Ztracené město je skvělá zábava, kterou rád uvidím znovu. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Extrémně nezajímavá, utahaná a scénáristicky dutá záležitost, která vyjma malé, ale epické role Brada Pitta nezaujme vážně ničím. The Lost City je snad ještě horší než loňský “Red Notice”, což už je vážně něco, jelikož i tam byla kvalitativní laťka snad jen několik mikrometrů nad zemí. Nebrat. „My father was a weatherman.” ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako cekal jsem, ze to bude kravina, ale i tak jsem se docela tesil a prvni pulka me vlastne docela mile prekvapila. Bullock ve svy klasicky nervozni ukecany roli, navic tahle zenska snad nestarne, skvelej vymletej model Tatuma, fajn Radcliffeuv zaporak a dokonalej Pitt. Jednoduchej, ale odsejpajici dej, spousta vtipnejch dialogu, neco toho dobrodruzstvi v dzungli a pohodova akce. Kdyby to takhle vydrzelo az do konce, byl bych spokojenej. Jenze v druhy pulce se tvurci vykaslali na nejaky vtipny blbnuti v dzungli a misto toho meli potrebu rozvijet vztah hlavni dvojice. Furt se najde sem tam nejakej slusnej for, ale jinak to je docela predvidatelna nuda. Skoda, nakroceno bylo slusne a Pittovo zachrana mise je genialni, takhle jen obstojny 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hloupý příbět, tupé postavy a nula důvodů k tomu se alespoň trochu zasmát. Samotné prostředí ostrova je sice hezké, ale podobných rájů už tu bylo a bude stovky či spíše tisíce. Herecky je to výhradně o tajtrdlíkování a při vší úctě k Sandře Bullock, na tohle už je trochu stará. Jediný Brad Pitt má nějakou úroveň, ale to tady ani náhodou nestačí. Celkově líbivě natočené nic. 15% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • V jedné scéně nazve Abigail (Daniel Radcliffe) Alana (Channing Tatum) Fabiem. Je to odkaz na herce Fabia Lanzoniho, který stejně jako Chaningova postava pracoval jako model a pózoval s dlouhými blond vlasy na přebalech románů pro ženy. (Ganka)
  • Během závěrečných titulků následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama