Reklama

Reklama

Mr. & Mrs. Smith


Druhé rande (E02)

(epizoda)

Obsahy(1)

John a Jane se elegantně obléknou a vyrazí na tajemnou luxusní akci. Ale nejdřív Smithovi potřebují nová domácí pravidla. Žádný s-e-x. Ovšem když se jim jejich cíl Eric Shane vymkne z ruky, dokážou to napravit? John a Jane: druhé rande. Haf, haf. (Prime Video)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I am gonna .... go through YOUR stuff". Scena s vystrednym bohacom, vybronym John-om Torturrom a vizualizacia jeho psej predstavy bol slusny bizar. :) Vidim, podla poctu odpadov, ze to mnohych pohorsilo. :) Mna to pobavilo, hoci pre uspech misie sa do toho dalo ist priamociarejsie. Skoda toho klise s "jazdeckym umenim a vystresenym spolusediacim". Dost "prevarene". Uvolnenie v zavere sa nukalo a po pravde ma celkom psychologia a vyvoj postav bavi. Ponechajme "zahadny" tablet bokom. 60% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo...jo, tohle bylo...asi to dost lidí odstřelí kvůli očuchávání zadků, ale jsem fakt ráda, že tady jsou i ty ujetý prvky, že se to nebojí udělat si ze sebe srandu, a vlastně se to do výsledku hodilo a účel to splnilo. Sice mise nedopadla úplně dokonale, ale zase to byla poměrně sranda. 4,5/5 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama