Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. (Netflix)

Recenze uživatele UncleMorty k tomuto seriálu (2)

DOTA: Dračí krev (2021) 

Oukej, nadešel čas připsat první recenzi s chladnou hlavou. Chápu to celé nadšení všech těch hodnotitelů, kteří při shlédnutí této serie chlamstaji memberries a nostalgii doslova po kilech, nicméně o tom to celé není. Dragons Blood by klidně nemuselo mít v názvu vůbec onu zkratku DOTA, protože se samo o sobě jedná o celkem zajímavý příběh ze světa, který vlastně moc ucelené univerzum nemá a díky tomu si tak může dovolit cokoliv. Za mě chválím tu odvahu nebát se přitvrdit a dodat tomu eRkové aspekty. Že má animace a vlastně tak trochu vyprávění mnoho společného s Castlevanií asi zmiňovat nemusím, co bylo v Castlevanií skvělé bylo v Dragons Blood ještě lepší. Všechno to skvělé na téhle minisérii má ovšem jeden velký škraloup a to je ona neucelenost zakončení příběhů. Poslední dvě epizody působí dojmem, že by celá serie ještě další dva díly klidně snesla a mohli by jsme se dočkat aspoň nějakého zakočení (byť opět cliffhangerem) a ne koncem "epizody", který nepůsobí vůbec jako konec série a nechává hned několik příběhových linek naprosto stupidně otevřených. Doufám že další serie přijde brzy a bude mít mnohem víc dílů. ()

2. kniha (2022) (S02) 

V něčem lepší, v něčem horší. Místy zkratovitě skákající příběh z první série sice zůstal, nadruhou stranu se příběh rozeběhl podstatně svižnějším tempem. Herní fanoušci spokojeně uvítají další postavy, které mají podstatný vliv na celý příběh. Uvidíme s čím přijde třetí serie. ()

Reklama

Reklama