Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kapitán Charles Boone (Adrien Brody) sa po smrti svoje manželky presťahuje so svojimi troma deťmi do zapadnutého mestečka, v ktorom zdedil dom. Tu sa bude musieť postaviť temnote, ktorá sa točí okolo jeho rodiny už celé generácie. (Game90)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (11)

Chapelwaite (2021) 

Parádní gotický seriál ve kterém se to upíry ze staré školy jen hemží. Atmosféru to má neuvěřitelnou a pomalé tempo vyprávění tomu jen prospívá. Masky jsou opravdu parádní, především ta hlavního padoucha je prvotřídní a dočkáme se i příjemné brutality. Poslední díl to trošku pokazil, ale jinak tleskám, tohle se prostě povedlo a naprostá většina upířích filmůa seriálu se tomuto nemůže ani přiblížit. Líbilo, bavilo, velká spokojenost. ()

Blood Calls Blood (2021) (E01) 

Úvodní díl naprosto splnil co měl a to seznámení s hlavními postavami a zlehka nastínil v náznacích o co půjde. Jinak se jedná o naprosto úchvatnou atmosféru s pomalým tempem vyprávění a opravdu mě to baví. Gotická atmosféra na diváka dýchá prakticky z každého záběru a tušení čehosi zlého v pozadí nikoho nenechá na pochybách. Jsem opravdu zvědavý co se z toho nakonec vyklube, zatím rozhodně spokojenost. ()

Memento Mori (2021) (E02) 

Parádička, ještě lepší než díl předchozí a není nic děsivější než zkažené město plné Puritánů. Samozřejmě atmosféra opět prvotřídní a závěr tomu nasadil korunu. Jen tak dál, tohle je prostě něco co mi hodně dlouho chybělo a jsem opravdu zvědavej jak to bude dál. Navíc úvodní titulky jsou opravdu úchvatné. ()

Legacy of Madness (2021) (E03) 

Nemůžu si pomoci, ale tohle je prostě nářez. Super atmosféra od začátku do konce, město plné pošahanců kteří se neštítí ničeho a záhadný chlapík podřezávající nepřátele rodiny kapitána. Vrchol tohoto dílu byla návštěva blázince, která neměla chybu, fuj tajbl. Tenhle seriál je zatím opravdu lahudková podívaná. ()

The Promised (2021) (E04) 

Tak opět výborný díl, plný výborné atmosféry a díky pomalému stylu vyprávění to funguje na výbornou. Konečně se dozvíme o co půjde a dojde i na nějakou tu akci. Hodně dobrý, látku síto drží prozatím zatraceně vysoko. ()

The Prophet (2021) (E05) 

No rozhodně je na co koukat, to jako rozhodně. Některé věci se vysvětlí, přibude pár mrtvol a atmosféra je téměř vražedná. Ten závěr a postava zatím hlavního zlouna neměl chybu. Tohle se prostě opět povedlo a pokud se udrží stávající kvalita, tak to klobouk dolů. ()

The Offer (2021) (E06) 

Obyvatelstvo městečka pomalu, ale jistě vymírá a ne zrovna přirozeným způsobem a počty krvesajů se rozšiřují a to vše doprovázeno neskutečnou atmosférou a pomalým tempem vyprávění, které z tohoto seriálu právě dělá tak výbornou podívanou. Absence zbytečných laciných lekaček je v dnešní době spíše zázrakem. Zatím asi nejbrutálnější díl, ale vzhledem k tomu jak se to stále stupňuje, tak předpoklad, že příští díl to překoná je docela vysoký. Perfektní. ()

De Vermis Mysteriis (2021) (E07) 

O něco slabší než minulý díl, ale pořád to má super atmosféru a závěrečných dest minut je opravdu výborných a o závěrečné likvidaci rodinného upířího předka nemá cenu vůbec diskutovat, to byla prostě paráda. Ač o něco slabší díl, tak stále velká spokojenost a jsem opravdu zvědaví jak dopadne upíří útok na dům, který se chystá. Parádní podívaná. ()

Hold the Night (2021) (E08) 

V každém případě nejakčnější díl, naše parta zabarikádovaná v domě a na ně dobývající se upíří se svými poskoky. Docela slušná zábava i když tomu už trošku chyběla ta atmosféra předešlých dílů. Nakonec vše dopadlo jak mělo a jedeme dál. ()

The Gathering Dark (2021) (E09) 

Příprava na velké finále je tu a je to příprava dost drsná. Tohle se povedlo, to se musí nechat, tak to snad v posledním díle nepodělaj, protože zatím to je opravdu parádní atmosférická podívaná. ()

The Keeper (2021) (E10) 

Takhle to celé dojebat, tak tomu se říká umění. A přitom první polovina byl takovej nářez, ale na konec z toho udělat rodinné drama pro cíti, no fuj.Rezba s nemrtvými byla parádní, slušná akce, dost brutální a sejmutí hlavního upíra bylo parádní, ale co přišlo potom tak to byla hrůza. Tohle bylo zklamání a je to opravdu škoda, protože ji AK to je parádní seriál. ()

Reklama

Reklama