Reklama

Reklama

V roce 2552 bojují lidé na planetě Madrigal o nezávislost na Zemi. (SkyShowtime)

Recenze (62)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě velmi příjemné překvapení. Čekal jsem větší propadák. Hrál jsem první Halo na PC, četl knihu, viděl 2 filmy Halo. Začátek super napětí, bez vysvětlování blbostí. Myslím, že i děj je zajímavý a není to jen zfilmovaný herní příběh. Minus, multikultur (problém všech seriálu) ale tady se to narozdíl od středověku dá tolerovat. Vizuálně je místy slabší rozpočet (něco působí moc herně a málo reálně třeba "skok Sparťana" a nějaké kulisy jsou slabší, "mohutné dvěře se cukaj a vlní protože jsou z papundeklu") PS: těším se na další díly závěr z komentů níže: jak někdo kdo nikdy nehrál Halo může "srovnávat"? Jak někdo může napsat, že to byl nejlepší audiovizuál? to kouká doma jen na "ordinaci"? ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak akce je celkem slušná, pěkná řežba hned od začátku. Velmi koukatelné. Hry jsem hrál kdysi v dávnověku, první díl je celkem realistický. Trochu zklamal hlavní hrdina, zatím nijak zvlášť svoje charisma neprodal. Asiati mi nevadí, ani ta holka, je celkem sympatická (hlavně pěknej hair cut). Spoiler: Master Chief si sundá helmu hned v první díle?! To jako fakt?! ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě zatím spokojenost. Chvílemi byl vidět nižší rozpočet a asi to pojede trochu v béčkovém módu, ale absence dlouhých proslovů, které se objevovali snad v každém sci-fi z poslední doby, je osvěžující. Spoustu věcí si musí divák odvodit a zbytek je celkem v tempu, takže není potřeba moc přemýšlet. O hereckých výkonech se zatím nedá mluvit, jelikož nebylo moc co hrát. Vizuál je takový nevyrovnaný. Uvidíme dál. P.S. Trochu mi to v něčem připomínalo Mandoloriana. 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocity rozporuplné. Jsme jakože v 26. století, ale na planetě Fň mají lidé auta z 21 století a AKčka (?!). Zamyslel se vůbec někdo nad tím jak moc debilní to je? (“V roce 2022 na nás naběhli s mušketami a kryli se za vozovou hradbu…”). Přemýšlí u toho scénáře vůbec někdo? Co také hned praští do očí je zcela debilní multikulturní casting (vážně na diverzita si dají pozor a na scénář ne?) a celé to podtrhuje otravná asiatka. Jak já se zaradoval nad Článkem 72… a ono zase prd. Dále každý ortodoxní “Hejlista” musel jít do mdlob, když při první příležitosti šla helma dolů. Co bez debaty potěší je vizuál. Ty peníze jsou sakra vidět. Vyvážení epizody také funguje (akce vs vata), takže jako obvykle dávám optimistický nadprůměr s tím, že pro další epizody zpřísňuji hodnotící optiku. ()

Davidkkk

všechny recenze uživatele

Showrunner prvotní série Halo se nechal slyšet, že nehrál ani jednu hru ze série a v podstatě je při výrobě ani nebrali v potaz - zpráva, která v mých očích pohřbila naději v adaptaci proslulé vesmírné science fiction ságy. A ačkoliv jsem já sám ani jednu z her nevyzkoušel, tak nějak jsem tušil, že tohle bude průser. Více ZDE. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Můžeme zde vidět head-up displej uvnitř Master Chiefovi helmy, který je prakticky identický jako ten ve hře. (spacemaster)
  • Plazmová pistole mimozemšťanů, kterou Master Chief (Pablo Schreiber) použije k zastavení jednoho z útočníků po výstřelu, vypouští páru stejně jako ve hře. (spacemaster)
  • Energetický štít Master Chiefa (Pablo Schreiber) při přestřelce zkolabuje pod zátěží a Master Chief je donucen se dočasně ukrýt, aby se štít zregeneroval. Jde o odkaz na herní mechaniku dobíjení štítu a seriál dokonce používá stejné zvukové efekty pro dobíjení štítu jako hry. (spacemaster)

Reklama

Reklama