Reklama

Reklama

John bere Halsey a Cortan na místo, kde to všechno začalo a hledá odpovědi ve své minulosti. (SkyShowtime)

Recenze (22)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda navnadila. Nyní to jde od 10 k 5, teda spíše k 0 :-( Scénaristi a řežiséři dneska už nemají špetku IQ? Vše záleží asi jen na genderu a rase:/ To si nemohli alespon na YT pustil nějaký videa z herní serie? Od kdy má Warthog kanystry? (a ještě zvýrazní červeně?) jezdí přece na vodík. Proboha proč zaparkují loď mimo město a pak na ni vidí dalekohledem? really? Proč proboha pořádá sundává helmu?  Já tomu prosím nerozumím. Aneb jak totálně zabít autorská práva a potenciál... ()

SzotekCZ 

všechny recenze uživatele

Já si se svými 4* až připadám blbě, ale mě to prostě baví. Není to žádný masterpiece a s některou kritikou i vesměs souhlasím, ale nevím, jestli jsem osobně viděl seriál s tak pěkným vizuálem a i když přiznávám, že ke hrám jsem se ještě nedostal, tak i ten příběh není nejhorší (o třídu lepší jak většina Witcher S2). Jasně, mohlo tam v tomto díle být více akce a Kwan by mohla být méně otravná, ale třeba ještě překvapí. 3.5/5 ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tuhle epizodku si prosím strčte do zadku! Herecky, vizuálně a lokačně z toho smrdí čím dál větší hovenzí. Proč tam serou nějakou dějovou linku s asijatkou, která je stejně o hovně? To byli scénáristi fakt tak zoufalí a nenašli dost materiálu čistě pro hlavní linku s Master Chiefem? Kde je nějaká akce? Ach jo.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda dávkuje nové informace a nepřidává další otázky. Tak to mám rád. Co působí hloupě je ta prezentace vzpomínek. Měli by snad být snímány z pohledu první osoby (ne pozorovatele). Na tož aby ta vzpomínka na něj reagovala (“can I see it?”). Co (samozřejmě) sráží epizodu jsou zbytečné scény s asijskou ropuchou. Nezajímavé a k základní lince (artefakty, divno-bloncka) v ničem nepřispívají. Navíc tam po sobě střílí 500 let zastaralou technologii (revolverem) :D. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Príšerné. Seriál imho klesá úplne na dno. Neuveriteľné sklamanie, zatiaľ. Tento diel som aktuálne vypol v polovici, mám prejdenú iba hernú verziu prvého Halo, ale to nuda nebola. Nerozumiem, či sa toto má rozbehnúť v iných epizódach, ale vlastne okrem prvého dielu to má brutálne kvalitatívne zostupnú tendenciu. Herné štúdio Bungie, kto vie, či sú nadšení, ťažko povedať. Po Covenantoch (už) ani chýru ani slychu. Akcia žiadna. Nezaujímavé "bláboly", ktoré asi majú niekam smerovať, lenže aj tie sú nezáživné a nepútavé. Na tento čas číre zúfalstvo. (Možno sa to ešte rozbehne, to sa nedá vylúčiť a kvalita pôjde nahor, nevedno, ale zatiaľ to pôsobí ako pohroma.) Herné Halo sa vyznačuje riadnym spádom a driveom, ale tu ten drive nejako skonal a nie je prítomný ani v neustálych konverzáciách. Takýto seriál podľa kultovej hernej série by mal strhnúť diváka a nie ho pomaly uspať a fanúšikom hernej série by to malo asi oči rozžiariť, nie rozžialiť. S tvorcami, zatiaľ to s nimi nevyzerá veľmi dobre. PS Zlatý Uwe Boll. ;) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno