Reklama

Reklama

John bere Halsey a Cortan na místo, kde to všechno začalo a hledá odpovědi ve své minulosti. (SkyShowtime)

Recenze (22)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda dávkuje nové informace a nepřidává další otázky. Tak to mám rád. Co působí hloupě je ta prezentace vzpomínek. Měli by snad být snímány z pohledu první osoby (ne pozorovatele). Na tož aby ta vzpomínka na něj reagovala (“can I see it?”). Co (samozřejmě) sráží epizodu jsou zbytečné scény s asijskou ropuchou. Nezajímavé a k základní lince (artefakty, divno-bloncka) v ničem nepřispívají. Navíc tam po sobě střílí 500 let zastaralou technologii (revolverem) :D. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá sebavedomá, úplne nečakane aziatka spolu so starším, sebavedomým, úplne nečakane afroameričanom, alfasamcom spoja svoje sily v boji proti bububu zlému bielemu ujovi. Iná mladá sebavedomá, nie biela, žena pomáha Spartanom v boji proti zlej, pochopiteľne bielej, žene, šéfke...trošku zaujal flashback, zhruba trojminutový fajt a inak takmer nič. Aspoň že afroameričan nezabudol vytiahnuť spoza opasku revolver a kúpiť motorku od miestneho pracujúceho človeka zadarmo, tak ako to je v júeséj zvykom... :-D ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tuhle epizodku si prosím strčte do zadku! Herecky, vizuálně a lokačně z toho smrdí čím dál větší hovenzí. Proč tam serou nějakou dějovou linku s asijatkou, která je stejně o hovně? To byli scénáristi fakt tak zoufalí a nenašli dost materiálu čistě pro hlavní linku s Master Chiefem? Kde je nějaká akce? Ach jo.. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai 1-2-5 je od teraz moja oblubenkyna. :) Vazelinka v blondavych vlaskoch. Spolu so zneistenou Halsey je to asi jedine pozitivum a prekvapenie epizody. Je jasne, ze mrska "glitches" rychlo fixne. Linia s teen-kou Kwan, ktora s detskou naivitou "dokaze nemozne" a je tu len kvoli vyseku mladeho publika je najslabsou castou scenara. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda navnadila. Nyní to jde od 10 k 5, teda spíše k 0 :-( Scénaristi a řežiséři dneska už nemají špetku IQ? Vše záleží asi jen na genderu a rase:/ To si nemohli alespon na YT pustil nějaký videa z herní serie? Od kdy má Warthog kanystry? (a ještě zvýrazní červeně?) jezdí přece na vodík. Proboha proč zaparkují loď mimo město a pak na ni vidí dalekohledem? really? Proč proboha pořádá sundává helmu?  Já tomu prosím nerozumím. Aneb jak totálně zabít autorská práva a potenciál... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama