Reklama

Reklama

Zvrácená

  • USA The Unholy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film sleduje Alice, dívku s poruchou sluchu, která po té, co ji navštíví Panna Maria, opět slyší, mluví a je schopná léčit nemocné. Když se tato zpráva rozšíří a lidé z blízka i daleka přicházejí, aby byli svědky jejích zázraků, přijede do malého městečka v Nové Anglii zdiskreditovaný novinář (Jeffrey Dean Morgan), jenž doufá, že mu vyšetřování těchto případů pomůže obnovit kariéru. Po té, co se začnou dít strašlivé události, si klade otázku, zda jsou tyto jevy dílem Panny Marie, nebo něčeho mnohem zlověstnějšího. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

A mě osobně se to teda líbilo už od začátku. Má to dobrý příběh , myšlenku , která tu ještě nikdy nebyla (co kdyby za náboženskými zázraky bylo více) i zpracování. Je pravda, že triky jsou někde na úrovni nějakého céčkového hororu, ale zase hold každý nemůže být a nechce být James Wan. Bohužel se hold nepodařil konec spoiler kdyby ten kostel podpálila  i s nima třeba bylo by to lepší a mělo by to pointu takhle to vyšlo na prázdno. 80 procent ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Panenko Maria, nechápu, jak někdo může věřit v úspěch hororu pro kina s tak nepřesvědčivými triky, čitelnou zápletkou, několika dull momenty a lekačkami lacinými jak benzín v Kuvajtu? Spoléhat se jen na trojici matadorů Morgan, Sadler, Elwes nestačí a ani ta chvilku planoucí a pak rychle zadušená myšlenka, že na temné síly může platit bezvěrství, to nezachránila. Producenti to asi brali tak, že pochyby vedou k zatracení.. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo hodně slaboučký na horor. Oni většinou ty s církevní tématikou za moc nestojí-pokud se tam teda nevymítá ďábel. Těch pár lekaček co tam bylo, to rozhodně nezachrání. Je to škoda, stačilo si s tím trochu pohrát. Možná v osmdesátých letech minulého století by se někdo mohl bát, ale dneska, jako sorry. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mestečko Banfield v štáte Massachusetts sa stane svedkom niekoľkých zázrakov potom ako novinár Gerry Fenn prichádza na miestnu farmu prešetriť nahlásený prípad mrzačenia domácich zvierat. Nakoľko tuší že tento príbeh by sám o sebe nikoho nezaujal využije náhodu ktorá mu do cesty pripletie bábiku ktorú roľníci používali aby si zaistili dobrú úrodu a na ktorej je nezvyčajný dátum - 31.február 1845...príbeh viac menej iba rozvíja myšlienku prečo sa darí v Štátoch amerických rôznym kazateľom a sektám, prináša osvedčený stereotyp poslednej doby keď ľudia ktorí veria zázrakom a poverám sú belosi a bieleho novinára z práce prepustí jeho šéfka . žena, ktorá je zároveň afroameričanka. Bez tohto detailu by to zrejme ani neprešlo súčasnou cenzúrou, inak je to priemerný horor s náboženskou tématikou ktorý však po zhliadnutí The Lockdown Haunting vyzeral takmer ako dokonalý veľkofilm... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh je do cela originálny, aspoň si nepamätám, že by niekto prišiel s niečím podobným. Lenže i keď po obsahovej stránke má čo ponúknuť, tento režisér to vobec nevyužil. Hlavne čo sa týka trikovej stránky filmu bol otrasný. Hlavne tá utrasena čarodejnica v maske má po celú dobu iritovala, neviem koho mala vystrašiť, ale u mna vzbudila len súcit , že dod.b.la celý film. Remeselne film nebol vobec zlý a hralo tu niekoľko znamych hercov z ktorých najviac zaujal J.D Morgan. Lakačky, no okrem jednej, vážne neviem či ich tu bolo viac a ponurosť či atmosféra tu nemohli mat miesto, kazili to práve tie nešťastné triky. Škoda toho nevyužitého potenciálu. Keby sa viac pritvrdilo a hnusne spravená babizna by bola nahradená niekým oveľa zaujímavejším, film by bol určite lepší. Je to medzi 2* a 3*, ale i keď sa jedna o originálny príbeh, no spracovanie originálne rozhodne nie je. Tak sa prikloním k tomu horšiemu hodnoteniu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Křestní jméno monsignora Delgarda (Diogo Morgado) ve filmu je Vincent. Takhle se mu ve filmu skoro nikdy neříká, nicméně biskup Gyles (Cary Elwes) o něm takto mluví během scény, kdy se setkávají s Gerrym Fennem (Jeffrey Dean Morgan), aby s ním projednali poskytnutí exkluzivního novinářského přístupu k Alici. (LUKICKK)

Reklama

Reklama