foto

Irene Choi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Bitches
2017 Frozen Peas
The Outdoorsman
2016 Padesát odstínů černé
2015 Dokonalý muž
Hříčky přírody
2014 The Novice (TV film)
2013 Perils of Growing Up Flat-Chested, The
2011 Aréna

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Opportunity (S03E10)
2019 Nenasytná (TV seriál)
Co nejvíc sama sebou (S02E10)
Po brazilsku (S02E07)
Jen jíst a běhat (S02E06)
další epizody (7)
Dobrý doktor (TV seriál)
Incomplete (S03E09)
2018 Nenasytná (TV seriál)
Banánová láska (S01E10)
Pocity a démoni (S01E09)
Důležité rozhodnutí (S01E08)
další epizody (9)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
The Patent Troll (S04E07)
2016 I Ship It (TV seriál)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Creative Solutions for Creative Lives (S03E09)
Circles Within Circles (S03E08)
Workaholics (TV seriál)
Save the Cat (S06E03)
Chirurgové (TV seriál)
Když to tak bolí... (S12E16)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
URL, Interrupted (S01E07)
Zpátky do školy (TV seriál)
Lekce herectví a otevřená homosexualita (S06E04)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Chosen (TV seriál)
Downward Spiral (S03E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neelegantní srdce (S06E02)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
Pilot (E01)
Liga snů (TV seriál)
The Von Nowzick Wedding (S05E02)
Zpátky do školy (TV seriál)
Děkanské hry (S04E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Víkend u Barneyho (S08E18)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Love and Monsters... (S02E02)
Sketchy (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Úcta (S01E05)
Zpátky do školy (TV seriál)
Geografie globálního konfliktu (S03E02)
Vincentův svět (TV seriál)
Na poslední chvíli (S08E07)
2010 Famílie (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky