foto

Irene Choi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Frozen Peas
2016 Padesát odstínů černé
2015 Dokonalý muž
Hříčky přírody
2014 Novice, The (TV film)
2013 Perils of Growing Up Flat-Chested, The
2011 Aréna

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
URL, Interrupted (S01E07)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Víkend u Barneyho (S08E18)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2011 Wilfred (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace