foto

Candace Kita

  • nar. 27.12.1980 (36 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crimson Saints
MMPR the Last Ranger Parody VII
2016 Attack of the B.I.M.B.O.S
A Week in London
Love Addict
2014 Dead Sea
2012 Naughty or Nice (TV film)
2011 Coffin
Wonder Woman (TV film)
2009 Natale a Beverly Hills
2008 Falling
2007 Když si Chuck bral Larryho
2006 Faith Happens
2005 Špatné zprávy pro Medvědy
2004 Beck and Call (TV film)
Deerings, The (TV film)
Pax Importi Modellus: The Rise of the Import Model
Tři mušketýři
2002 Malí hrdinové se vracejí
2001 Rennie's Landing
2000 Wall to Wall Records (TV film)
1996 Barb Wire
1995 Divoká hra
Hochštapler

TV seriály

2011 Pomsta (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Chlapi sobě (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2002 Sweet Spot, The (TV seriál)
1988 48 hodin (TV seriál)

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2007 Millionaire Matchmaker (TV pořad)
2002 Movies at Our House (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace