foto

Candace Kita

  • nar. 24.9.1967 (53 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Crimson Saints
2020 A Week in London
2018 Amre
2017 MMPR the Last Ranger Parody VII
2016 Attack of the B.I.M.B.O.S
Love Addict
2014 Dead Sea
Fit to Be Tied
2012 Naughty or Nice (TV film)
2011 Coffin
Wonder Woman (TV film)
2009 Natale a Beverly Hills
2008 Falling
2007 Když si Chuck bral Larryho
2006 Faith Happens
2005 Špatné zprávy pro Medvědy
2004 Beck and Call (TV film)
Pax Importi Modellus: The Rise of the Import Model
The Deerings (TV film)
Tři mušketýři
2002 Malí hrdinové se vracejí
2001 Rennie's Landing
2000 Wall to Wall Records (TV film)
1996 Barb Wire
1995 Divoká hra
Hochštapler

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Need Some Balance (S04E09)
2016 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Falls Out the Window (S11E02)
2011 Pomsta (TV seriál)
Pokrytectví (S01E04)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with the Baby (E22)
2010 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Hiro Yoshimura (S06E19)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Thanksgiving with the Savages (E10)
Car Jack (E05)
Dr. House (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
Báječní Stevensovi (TV seriál)
Wild Child (S02E11)
Felicity (TV seriál)
Miss Conception (S04E04)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

2002 Sweet Spot, The (TV seriál)
1988 48 hodin (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2007 Millionaire Matchmaker (TV pořad)
2002 Movies at Our House (TV pořad)
1988 Inside Edition (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky