foto

Tóri Macuzaka

  • nar. 17.10.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mimi o Sumaseba
2019 Hello World
Inemuri Iwane
Micubači to enrai
Šinbun kiša
2018 Funohan
Koró no či
Šónen
2017 Jurigokoro
Kanodžo ga sono na o širanai toritači
Kiseki: Ano hi no sobito
Yutori Desu ga Nani ka: Džunmai gindžó džundžó hen (TV film)
2016 Desu noto Light up the NEW world
Džinsei no jakusoku
Himicu: Top Secret
Láska na bodu varu
Sanada Džújúši
2015 Eipuriru Furuzu
Gekidžóban Mozu
Maestro!
Nihon no ičiban nagai hi
Piece of Cake
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
2014 Bannó kanteiši Q: Mona Riza no hitomi
Kurumi Wari Ningyo
Team Batista Final: Kerberos no shôzô
Zenmo no Boku ga Bengoshi ni Natta Riyu (TV film)
2013 Chikin rêsu (TV film)
Fûzoku ni ittara jinsei kawatta www
Gaččaman
Hana no kusari
Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
Yo ni mo Kimyô na Monogatari: '13 Aki no Tokubetsu-hen (TV film)
2012 .hack//Sekai no mukō ni
Cunagu
Guddo Kamingu Tooru to Neko, Tamani Neko
Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
Kjó, koi o hadžimemasu
Meitantei Konan: Kudó Šin'iči Kjóto šinsengumi sacudžin džiken (TV film)
One no kanata ni: čiči to musuko no nikkóki cuiraku džiko (TV film)
Ōsama to boku
2011 Bokutači wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
Detective Conan: Kudo Shinichi e no chosenjo kaicho densetsu no nazo (TV film)
Tenso Sentai Goseija tai Shinkenja Epikku on Ginmaku
Život ve mně
2010 Samurai sentai Shinkenjâ Tai Gôonjâ Ginmakuban!
2009 Samurai sentai Shinkenjâ Ginmakuban tenkawakeme no tatakai

TV seriály

2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
2018 Kono sekai no katasumi ni (TV seriál)
2017 Warotenka (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2016 Jutori desu ga nani ka (TV seriál)
2015 Sairen (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Umečan sensei (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
Kaitô Royale (TV seriál)
Meitantei Conan: Kudó Šin'iči e no čósendžó (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)
Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Kurôn beibî (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
Samurai sentai Shinkenjâ (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)
2013 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky