foto

Michael Trotter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Crooked Somebody
2014 Jamesy Boy
2011 Make a Movie Like Spike
2009 Boldly Going Nowhere (TV film)
Road Trip: Pivní pong
2008 Domácí mazlíček

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
O nic moudřejší (S01E05)
2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
28 (S02E07)
Whiteface (S02E05)
další epizody (5)
Griffinovi (TV seriál)
Cop and a Half-Wit (S15E15)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kosti v metru (S05E15)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gretzky (S03E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Flambovaný (S07E02)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace