foto

Mozhan Marnò

  • nar. 3.5.1980 (39 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wonder Woman: Bloodlines
2014 Sama nocí tmou
2008 Srpen před bouří
The Stoning of Soraya M.
Zrádce
2007 Soukromá válka pana Wilsona

TV seriály

2019 Aféra (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Paní ministryně (TV seriál)
Hail to the Chief (S06E01)
Černá listina (TV seriál) - herec, a.z.
Květy zla (č. 151) (S07E03) - a.z.
Ostermanova zastřešující společnost (č. 6) (S06E14)
Robert Vesco (č. 9) (S06E13)
další epizody (14)
2018 Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (č. 17) (S05E22)
Lawrence Dane Devlin (č. 26) (S05E21)
Nicholas T. Moore (č. 110) (S05E20)
další epizody (14)
2017 Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (č. 13) (S05E08)
Killgannon Corporation (č. 48) (S05E07)
Cestovní agentura (č. 90) (S05E06)
další epizody (21)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (č. 98): Dokončení (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (č. 98) (S04E07)
Drozdi (č. 53) (S04E06)
další epizody (23)
2015 Domek z karet (TV seriál)
30. kapitola (S03E04)
28. kapitola (S03E02)
27. kapitola (S03E01)
Černá listina (TV seriál)
Králové silnic (č. 108) (S03E08)
Zal Bin Hasaan (č. 31) (S03E07)
Sir Crispin Crandall (č. 86) (S03E06)
další epizody (22)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (8)
Černá listina (TV seriál)
Děkabrista (č. 12) (S02E08)
Scimitar (č. 22) (S02E07)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
další epizody (8)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Ponziho schéma (E15)
2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Střední východ je komplikovaný (S02E07)
2009 Médium (TV seriál)
The Devil Inside, Part Two (S05E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noc v muzeu (S05E05)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Gangster Movies (S02E01)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Bezpečí (S01E06)
Policejní vyjednavači (TV seriál)