foto

Kyra Zagorsky

  • nar. 6.6.1976 (42 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 S.W.A.T.: Under Siege
2016 Home Invasion
Sidekick
2015 Pomsta
2014 Toxin
2013 Osudová chvíle (TV film)
2012 Chained
The ABCs of Death
2011 Pastorova žena (TV film)
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2004 Recon 2020: Masakr na planetě Caprini

TV seriály

2018 The 100 (TV seriál)
The Dark Year (S05E11)
How We Get To Peace (S05E08)
Acceptable Losses (S05E07)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
The Thanatos Guild (S06E16)
2017 Yellow (TV seriál)
Ice (TV seriál)
Stand Off (S01E10)
The Cut (S01E09)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Helios 685 (S01E06)
Protocol 6 (S01E02)
2015 Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (5)
2014 Helix (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Oklika (S01E06)
2012 Falling Skies (TV seriál)
Worlds Apart (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Heartache (S08E03)
2011 Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Lov (S02E16)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
Smallville (TV seriál)
Spása (S09E21)
Oběť (S09E19)
2009 Rota (TV seriál)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Shledání (S04E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Prince
2012 Chained

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Prince

Producentská filmografie

Filmy

2012 Chained

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace