foto

Valerie Bertinelli

  • nar. 23.4.1960 (59 let)
    Wilmington, Delaware, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2007 Claire (TV film)
2004 Černá ovce
2003 Crazy Love (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
2000 Láska v divočině (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Dvě matky Zachariáše (TV film)
1995 Přízraky Helen Walkerové (TV film)
1993 Vražda nevinných (TV film)
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1991 Ve jménu dítěte (TV film)
1989 Taken Away (TV film)
1988 Pancho Barnes (TV film)
1987 Číslo jedna s kulkou
1986 Ordinary Heroes
Rockabye (TV film)
1985 Mlčící svědek (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
Shattered Vows (TV film)
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
1981 Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
1979 Magic of David Copperfield II, The (TV film)
P.A.S.T.
Secret of Charles Dickens, The (TV film)
Young Love, First Love (TV film)
1978 Magic of David Copperfield, The (TV film)

TV seriály

2015 Nouzové přistání (TV seriál)
I Hate Goodbyes (S06E24)
Vegas Baby (S06E23)
Hot in Cleveland: Hot Damn! (S06E22)
další epizody (17)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Cold in Cleveland: The Christmas Episode (S06E07)
Out of Our Minds (S06E06)
Tazed and Confused (S06E05)
další epizody (31)
2013 Nouzové přistání (TV seriál)
The Man That Got Away (S04E24)
Love Is All Around (S04E23)
All My Exes (S04E22)
další epizody (19)
2012 Nouzové přistání (TV seriál)
A Box Full of Puppies (S04E05)
GILFs (S04E04)
Method Man (S04E03)
další epizody (24)
2011 Nouzové přistání (TV seriál)
One Thing or a Mother (S03E05)
Happy Fat (S03E04)
Funeral Crashers (S03E03)
další epizody (27)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Tornado (S01E10)
Good Luck Faking the Goiter (S01E09)
The Play's the Thing (S01E08)
další epizody (10)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mad Cows (S05E07)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Zdatný invalida (S03E15)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
2003 CBS at 75 (TV film)
2002 Intimate Portrait: Bonnie Franklin (TV film)
2000 Intimate Portrait: Valerie Bertinelli (TV film)
1978 NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky