foto

Valerie Bertinelli

  • nar. 23.4.1960 (58 let)
    Wilmington, Delaware, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (TV film)
2007 Claire (TV film)
2004 Černá ovce
2003 Crazy Love (TV film)
Hledá se John Christmas (TV film)
2000 Personally Yours (TV film)
1996 Case for Life, A (TV film)
Dvě matky Zachariáše (TV film)
1995 Přízraky Helen Walkerové (TV film)
1993 Vražda nevinných (TV film)
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1991 Ve jménu dítěte (TV film)
1989 Taken Away (TV film)
1988 Pancho Barnes (TV film)
1987 Číslo jedna s kulkou
1986 Ordinary Heroes
Rockabye (TV film)
1985 Mlčící svědek (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
Shattered Vows (TV film)
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
1981 Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
1979 Magic of David Copperfield II, The (TV film)
P.A.S.T.
Secret of Charles Dickens, The (TV film)
Young Love, First Love (TV film)
1978 Magic of David Copperfield, The (TV film)

TV seriály

2015 Nouzové přistání (TV seriál)
I Hate Goodbyes (S06E24)
Vegas Baby (S06E23)
Hot in Cleveland: Hot Damn! (S06E22)
další epizody (17)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Cold in Cleveland: The Christmas Episode (S06E07)
Out of Our Minds (S06E06)
Tazed and Confused (S06E05)
další epizody (31)
2013 Nouzové přistání (TV seriál)
The Man That Got Away (S04E24)
Love Is All Around (S04E23)
All My Exes (S04E22)
další epizody (19)
2012 Nouzové přistání (TV seriál)
A Box Full of Puppies (S04E05)
GILFs (S04E04)
Method Man (S04E03)
další epizody (24)
2011 Nouzové přistání (TV seriál)
One Thing or a Mother (S03E05)
Happy Fat (S03E04)
Funeral Crashers (S03E03)
další epizody (27)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Tornado (S01E10)
Good Luck Faking the Goiter (S01E09)
The Play's the Thing (S01E08)
další epizody (10)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Zdatný invalida (S03E15)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You
2003 CBS at 75 (TV film)
2002 Intimate Portrait: Bonnie Franklin (TV film)
2000 Intimate Portrait: Valerie Bertinelli (TV film)
1978 NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney (TV film)

TV pořady

2018 Betty White: First Lady of Television (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2015 Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
Kids Baking Championship (TV pořad)
Valerie's Home Cooking (TV pořad)
2013 Betty White's 2nd Annual 90th Birthday (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl (TV pořad)
Katie (TV pořad)
2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2008 The Doctors (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 I Love Liberty (TV pořad)
The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Battle of the Network Stars VIII (TV pořad)
1979 Battle of the Network Stars VI (TV pořad)
Battle of the Network Stars VII (TV pořad)
1978 Battle of the Network Stars V (TV pořad)
1977 Battle of the Network Stars III (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace