foto

Stacy Haiduk

  • nar. 24.4.1968 (51 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 To je moje dítě (TV film)
2010 Victim
2009 Within
2007 Mannsfield 12, The
Nebezpečný let (TV film)
Vražedná chůva (TV film)
2006 Salt
Šavlozubý tygr (TV film)
2005 Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2001 Gabriela
2000 Sestřička Betty
1999 Pouštní bouře
Spiknutí proti Darwinovi (TV film)
1997 Beneficiary, The (TV film)
Little City
1996 Yesterday's Target (TV film)
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
1993 Strážce Moře (TV film)
1992 Skica smrti (TV film)
1991 Ocel a krajky
1990 Luther the Geek
1987 Kouzelné hůlky

TV seriály

2014 Chosen (TV seriál)
Monsters (S03E06)
Downward Spiral (S03E05)
Prisoners (S03E04)
další epizody (5)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Marná snaha (S07E05)
Nesnáším loučení (S07E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Ty to necítíš? (S06E06)
Bolest mizí (S06E05)
2012 Longmire (TV seriál)
8 Seconds (S01E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Odložený (S02E20)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Milionovej kluk (E06)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Punching Water (S03E02)
Let It Snow (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hořkosladká (S12E03)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neubližuj (S02E10)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
Útěk z vězení (TV seriál)
Florida (S04E16)
Nově rozdané karty (S04E14)
Vabank (S04E13)
další epizody (9)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Dar z nebes (S01E12)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Za sedm minut dvanáct (S01E08)
Neohlížej se (S01E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sladkých šestnáct (S03E10)
Odložené případy (TV seriál)
Řeka (S03E22)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Má druhá levá noha (S01E12)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Uprchlí vězni (S01E24)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Křižovatka (S07E15)
2000 Akta X (TV seriál)
Úplně všechno (S07E17)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Na hliněných nohou (S01E11)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1993 Route 66 (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Round Table, The (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace