foto

Marc Maron

  • nar. 27.9.1963 (56 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marc Maron: Konec světa, pohoda (TV film)
Respect
Spravedlnost podle Spensera
Stardust
2019 Joker
Sword of Trust
2018 Duck Butter
2017 Marc Maron: Too Real (TV film)
2016 Flock of Dudes
Get a Job
Mike i Dave sháněj holku
2015 Frank and Cindy
2013 Marc Maron: Thinky Pain (TV film)
2012 All Wifed Out
Sleepwalk with Me
2008 A Bad Situationist
2000 Na pokraji slávy
1999 Los Enchiladas!
Stalker Guilt Syndrome
Who's the Caboose?

TV seriály

2019 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Vánoce v GLOW stylu (S03E10)
Bál libertinů (S03E09)
Jeď pořád dál (S03E08)
další epizody (10)
Easy (TV seriál)
Nepopsaný list (S03E06)
Simpsonovi (TV seriál)
Písky kosmíru (S30E14)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Rosalie (S02E09)
Hodné dvojče (S02E08)
další epizody (9)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (10)
Easy (TV seriál)
Manželství (S02E05)
2016 Easy (TV seriál)
Umění a život (S01E05)
Roadies (TV seriál)
Longest Days (E06)
Zviřátka (TV seriál)
Rats (S01E05)
Maron (TV seriál)
Bookend (S04E13)
Bookstore (S04E12)
The Geographic (S04E11)
další epizody (13)
2015 Maron (TV seriál)
Spiral (S03E13)
Cold Turkey (S03E12)
Steel Johnson (S03E11)
další epizody (13)
Girls (TV seriál)
Potíže s tátou (S04E09)
Blízko (S04E06)
2014 Maron (TV seriál)
Desert Road Trip (S02E13)
The Joke (S02E12)
White Truck (S02E11)
další epizody (13)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pamela: Part 3 (S04E14)
2013 Maron (TV seriál)
Mexican Angel (S01E10)
Projections (S01E09)
Jen Moves to L.A. (S01E08)
další epizody (10)
2012 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Ikea/Piano Lesson (S03E07)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Na stromě (S05E04)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
2004 Pilot Season (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

Dokumentární

2017 Drew Friedman: Vermeer of the Borscht Belt
Funny: The Documentary
2016 Sidemen: Long Road to Glory - vyp.
2014 Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
Delivery
Misery Loves Comedy
2005 Vysílá rádio Air America

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Marc Maron: Too Real (TV film)
2013 Marc Maron: Thinky Pain (TV film)
1999 Stalker Guilt Syndrome

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)

TV pořady

2015 Marc Maron: More Later (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2010 New York Stand-Up Show (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Caesar's Salad

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Maron (TV seriál)
Bookend (S04E13)
Bookstore (S04E12)
The Geographic (S04E11)
další epizody (13)
2015 Maron (TV seriál)
Spiral (S03E13)
Cold Turkey (S03E12)
Steel Johnson (S03E11)
další epizody (13)
2014 Maron (TV seriál)
Desert Road Trip (S02E13)
The Joke (S02E12)
White Truck (S02E11)
další epizody (13)
2013 Maron (TV seriál)
Mexican Angel (S01E10)
Projections (S01E09)
Jen Moves to L.A. (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Maron (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Marc Maron: More Later (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 In Bed with Joan (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2002 Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Chevy Chase (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky