foto

Paul Picerni

  • nar. 1.12.1922
    Corona, New York, USA
  • zem. 12.1.2011 (88 let)
    Llano, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Three Days to Vegas
1987 Tucet špinavců III: Smrtelná mise (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1979 Marciano (TV film)
Po dobrodružství Poseidonu
Women in White (TV film)
Útěk do Atén
1977 Kozoroh 1
Last Hurrah, The (TV film)
Neuvěřitelný Hulk (TV film)
Something for Joey (TV film)
1975 Lucy Gets Lucky (TV film)
1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
1971 Hacedor de Miedo, El
Kotch
1970 Kellyho hrdinové
Letiště
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
1969 Che!
Land Raiders
1968 Lovci skalpů
1964 Edad de la violencia, La
1961 Fury River - a.z.
1960 Byt
Strangers When We Meet
1959 Hoši z Filadelfie
Scarface Mob, The (TV film)
1958 Hlubiny
Man Who Died Twice, The
Marjorie Morningstar
Return to Warbow
Torpedo Run
1957 Omar Khayyam
Operation Mad Ball
The Big Caper
The Brothers Rico
The Shadow on the Window
1956 Flight to Hong Kong
Miracle in the Rain
The Come On
1955 Bobby Ware Is Missing
Dial Red O
Hell's Island
Lord of the Jungle
To Hell and Back
Wiretapper
1954 Drive a Crooked Road
His Majesty O'Keefe
Pushover
Riding Shotgun
Shanghai Story, The
The Adventures of Hajji Baba
The Bounty Hunter
1953 Dům voskových figurín
She's Back on Broadway
System, The
The Beast from 20,000 Fathoms
The Charge at Feather River
The Desert Song
1952 Cattle Town
Mara Maru
Operation Secret
The Miracle of Our Lady of Fatima
1951 Force of Arms
Fort Worth
I Was a Communist for the FBI
Inside the Walls of Folsom Prison
Jim Thorpe -- All-American
Operace Pacifik
Tanks Are Coming, The
1950 A Lady Without Passport
Breakthrough
Dial 1119
I'll Get By
Saddle Tramp
The Killer That Stalked New York
The Secret Fury
Three Secrets
When Willie Comes Marching Home
1949 Přímo nad hlavou
1948 Beyond Glory
1946 Don't Gamble with Strangers
In Fast Company

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Sam (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Red Hand Gang (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Boots and Saddles (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace