foto

Edward Conna

  • nar. 19.6.1968 (51 let)
    Durham, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Decisions
Srpen
2010 Dead Undead, The
2007 The Final Curtain
Wasting Away
2004 Dead End Road
Riskni to s Polly
Taxi
2002 Stroj času
1999 The Expendables (TV film)
1997 Protektor
1995 Závislost
1994 Takoví normální zabijáci

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Fish Filet (S02E03)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Inconceivable (S03E06)
Eternity (S03E05)
Workaholics (TV seriál)
Beer Heist (S04E08)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Gumbo a sláva (S01E03)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Na život a na smrt (S05E18)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
K majáku (S02E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Usmrcení na silnici (S04E23)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Věc důvěry (S05E05)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná noc (S03E06)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Láska je všudypřítomná (1. část) (S05E16)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
The Dawn of a New Day (S01E02)
2000 Lovkyně (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace