foto

Leanne Lapp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ježek Sonic
2017 Love at First Bark (TV film)
The Perfect Bride (TV film)
2016 Home Invasion
Láska z románu (TV film)
2015 Ice Sculpture Christmas (TV film)
Surprised by Love (TV film)
2014 Heavenly Match (TV film)
Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
The Christmas Secret (TV film)
2013 No Clue
2012 Grave Encounters 2
2011 Sněhový armagedon (TV film)
2009 Zombie Punch

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
Lost, Found, Fucked (S04E02)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 School of Fish (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2017 Timeless (TV seriál)
Karma Chameleon (S01E13)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
další epizody (7)
2015 iZombie (TV seriál)
The Hurt Stalker (S02E08)
Love & Basketball (S02E05)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
další epizody (7)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Darebák (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
2012 Continuum (TV seriál)
A Test of Time (S01E05)
2011 Zločin (TV seriál)
Obstrukce (S01E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S04E06)
2009 Rota (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace