foto

Rodger Bumpass

  • nar. 20.11.1951 (67 let)
    Jonesboro, Arkansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 SpongeBob Squarepants 3
2015 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu
2007 Marco Polo (TV film)
2004 Spongebob v kalhotách: Film
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
Medvědí bratři
2002 Lilo & Stitch
Planeta pokladů
Santa junior (TV film)
2001 Agent Bílá krvinka
Příšerky s.r.o.
2000 Není král jako král
1999 Amazing Adventures of Spider-Man, The
Tarzan
Toy Story 2: Příběh hraček
Železný obr
1998 Pocahontas 2: Cesta domů
Život brouka
1997 Herkules
1996 Bio-Dome
1995 Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
1994 Stín posedlosti (TV film)
1992 Petal to the Metal
1987 Běžící muž
1986 Class of '86
Eat or Be Eaten
1981 Heavy Metal
Two Reelers (TV film)
Útěk z New Yorku
1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)

TV seriály

2018 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Squirrel Jelly / The String (S11E26)
Bubbletown / Girls Night Out (S11E25)
The Grill is Gone / The Night Patty (S11E24)
další epizody (16)
2017 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Cuddle E. Hugs/Pat the Horse (S11E10)
Squid Noir/Scavenger Pants (S11E09)
Sanitation Insanity/Bunny Hunt (S11E08)
další epizody (21)
2016 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Whirly Brains/MermaidPants (S10E01)
Mutiny on the Krusty/The Whole Tooth (S09E26)
Pineapple Invasion/Salsa Imbecilicus (S09E25)
další epizody (10)
2015 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Patrick! The Game/The Sewers of Bikini Bottom (S09E16)
Sanctuary!/What's Eating Patrick? (S09E15)
Company Picnic/Pull Up a Barrel (S09E14)
další epizody (5)
2014 Mixels (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Kenny the Cat/Yeti Krabs (S09E10)
It Came from Goo Lagoon (S09E07)
2013 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
SpongeBob, You're Fired! (S09E11)
Don't Look Now/Séance Shméance (S09E09)
Safe Deposit Krabs/Plankton's Pet (S09E08)
další epizody (4)
2012 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Eek, an Urchin!/Squid Defense (S09E05)
Little Yellow Book/Bumper to Bumper (S09E04)
License to Milkshake/Squid Baby (S09E03)
další epizody (16)
2011 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
The Krabby Patty That Ate Bikini Bottom/Bubble Buddy Returns (S08E15)
The Way of the Sponge/Bubble Troubles (S08E14)
House Sittin' for Sandy/Smoothe Jazz at Bikini Bottom (S08E13)
další epizody (20)
2010 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Křupavé párky / Vrak lodi Mauna Loa (S07E24)
To neznáte houbu-mršku / Tunel lásky (S07E23)
Umělecké dílo / Plží invaze (S07E22)
další epizody (18)
2009 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Tukové šílenství / Herecká kariéra (S07E04)
Někdo je v kuchyni se Sandy / Kdo ovládá koho? (S07E03)
Veliký hlad / Spongebob a mandl (S07E02)
další epizody (15)
2008 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Drazí vikingové / Záškolák (S06E14)
Křupaví drtiči / Vzácná karta (S06E13)
Nadité kapsy / Členové sboru (S06E12)
další epizody (15)
2007 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Zakázané hambáče / Bratranec Stanley (S05E20)
Dvě tváře Sépiáka / Problém s medúzami (S05E19)
20 000 hambáčů pod mořem / Bitva v Zátiší bikin (S05E17)
další epizody (23)
2006 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Cesta Sépiákem / Tohle není holka (S04E15)
Nepovedená dovolená / Paruka je hit (S04E14)
Obracím list / Epidemie (S04E13)
další epizody (8)
2005 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Chytrý Patrik / Mutant (S04E08)
Plankton se chce ženit / Supermořec a Ploutvokluk 6 (S04E07)
Pan Krabs jde do důchodu / Orgán smíchu (S04E05)
další epizody (7)
2004 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Spongebob a škrtič / Hloupé vtípky (S03E20)
Ukradená identita / Planktonova armáda (S03E18)
Krabí svět dětí / Kempování (S03E17)
další epizody (4)
2003 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Ztracená epizoda - Mořská houba, která uměla létat (S03E19)
Znovuzrozený Krabs / Měl jsem nehodu (S03E16)
Velké šnečí závody / Krize středního věku (S03E15)
2002 3-South (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Nový student / Lastury (S03E13)
Čokoláda s oříšky / Supermořec a Ploutvokluk 5 (S03E12)
Večírek k pohledání (S03E11)
další epizody (15)
2001 Invader ZIM (TV seriál)
Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Sépiák stávkuje / Boj s červem (S02E20)
Lovec medúz / Závody kuchařů (S02E19)
Jazyk námořníků / Neznámý autor (S02E18)
další epizody (13)
2000 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Vánoční speciál - První Vánoce (S02E08)
Smrtelný koláč / Krabí imitace (S02E04)
Velký růžový trouba / Bublinový kamarád (S02E03)
další epizody (11)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
Výlet do budoucnosti / Ať žije karate (S01E14)
Halloween / Pozor na hlemýždě (S01E13)
Garde / Zaměstnanec měsíce (S01E12)
další epizody (14)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
1994 Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Problem Child (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Raw Toonage (TV seriál)
1991 Toxic Crusaders (TV seriál)
1990 Letohrátky (TV seriál)
1989 Ring Raiders (TV seriál)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1984 Hot Flashes (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace