foto

Charles Beeson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Commander: Virus, The (TV film)
Four Minutes (TV film)
2003 Čtvrtek dvanáctého (TV film)
Trial & Retribution VII (TV film)
2002 Trosečníci (TV film)
2000 Likeness In Stone, A (TV film)
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1995 Blood and Peaches (TV film)

TV seriály

2017 Wisdom Of The Crowd (TV seriál)
User Bias (E04)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Be Angry at the Sun (E03)
další epizody (4)
Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Tři amigos (S02E10)
2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Pan Horn (S02E08)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
Temná věž (S01E20)
další epizody (4)
2012 Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Žena na řetězu (S01E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Identity Crisis (S01E18)
Hranice nemožného (TV seriál)
Rozpojení (S04E20)
Úděl andělů (S04E11)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Cura Te Ipsum (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý pasažér (S03E17)
Světluška (S03E10)
Lovci duchů (TV seriál)
The French Mistake (S06E15)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Masquerade (S02E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Jacksonville (S02E15)
Lovci duchů (TV seriál)
99 Problems (S05E17)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Changing Channels (S05E08)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
The Rapture (S04E20)
další epizody (4)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
I Know What You Did Last Summer (S04E09)
It's the Great Pumpkin, Sam Winchester (S04E07)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Sin City (S03E04)
Roadkill (S02E16)
Playthings (S02E11)
2005 Afterlife (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace