foto

Charles Beeson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Four Minutes (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2003 Trial & Retribution VII (TV film)
Čtvrtek dvanáctého (TV film)
2002 Trosečníci (TV film)
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)
1998 Cider with Rosie (TV film)
1997 Vraždy prokletých (TV film)
1995 Blood and Peaches (TV film)

TV seriály

2020 Lovci duchů (TV seriál)
The Gamblers (S15E11)
2019 The Enemy Within (TV seriál)
Black Bear (E02)
Lovci duchů (TV seriál)
The Rupture (S15E03)
2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
User Bias (E04)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Yes Is the Only Living Thing (E12)
Be Angry at the Sun (E03)
další epizody (4)
Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
Collision (E03)
Hide & Seek (E02)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Tři amigos (S02E10)
2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Pan Horn (S02E08)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
Temná věž (S01E20)
další epizody (4)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Guy Hastings (E05)
Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Žena na řetězu (S01E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Doktor Jekyll a pan Hyde (S01E18)
Hranice nemožného (TV seriál)
Rozpojení (S04E20)
Úděl andělů (S04E11)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Anděl strážný (S01E04)
Tajemství kruhu (TV seriál)
Masked (E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý pasažér (S03E17)
Světluška (S03E10)
Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Jiná realita (S06E15)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Masquerade (S02E07)
Hranice nemožného (TV seriál)
Jacksonville (S02E15)
Lovci duchů (TV seriál)
99 problémů (S05E17)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Ábel nebo Kain (S02E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Báječný televizní svět (S05E08)
Děti jsou naše budoucnost (S05E06)
Extáze (S04E20)
další epizody (4)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Rodina Fieldsova (S02E12)
Allison z Palmdale (S02E04)
Ruka z krajních mezí (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Tajemství loňského léta (S04E09)
Pekelný Halloween (S04E07)
Nesmrtelný doktor (S03E15)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Město hříchu (S03E04)
Bouračka (S02E16)
Návrat do dětství (S02E11)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S06E04)
Epizoda 3 (S06E03)
Smallville (TV seriál)
Hněv (S07E07)
2005 Afterlife (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
The Vet (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky